32

De volgende wedstrijd was tegen het laag geklasseerde DSV2. In St Anthonis kwamen we als snel op voorsprong. Een uitstekende dieptepas van Jos Coenen werd door Brinn Moodie op waarde geschat. Hij buitte zijn snelheid goed uit en alleen voor de keeper faalde hij niet, 0-1. En dat binnen 10 minuten. Maar met een paar mooie counters wist DSV de stand om te draaien in hun voordeel. Binnen 5 minuten stond het 2-1 voor DSV. In een mooie wedstrijd wisten we ook weer snel de 2-2 te maken. Het was Luuk van Kessel die een uitstekende wedstrijd beloonde met de 2-2. En korte tijd later was het een uitstekende individuele actie van Niek Gramser die ons weer op voorsprong wist te zetten, 2-3. En nog voor rust kwamen we op 4-2 voor. Vanuit een goede actie aan de zijkant door Luuk van Kessel, werd de voorzet door de verdediging van DSV zelf binnen gelopen. Waar in andere wedstrijden het geluk niet aan onze kant was, gebeurde het deze wedstrijd wel. Kansen gingen erin en met 4-2 rust gingen we naar de thee. Na rust gebeurde er niet veel behalve dat we toch weer terug vielen in de oude fout......kansen missen. Vele kansen op 5-2 werden gemist en 10 minuten voor tijd vloog een afstandschot onhoudbaar in onze goal, 3-4. DSV rook nu hun mogelijkheid en in de 94e minuut, leek de gelijkmaker te vallen. Maar onze grensrechter, Wim Laarakkers, zag een buitenspelsituatie. Ondanks grote protesten van DSV werd de goal afgekeurd en redde Wim 2 punten voor ons. We staan nog altijd op een 10e plaats maar nog altijd boven de rode streep. Uitslagen: Montagnards 2 – Toxandria 2 Vitesse 2 - Montagnards 2 Montagnards 2 – Deurne 3 DSV 2 - Montagnards 2 4-1 5-1 1-1 3-4 Montagnards 3 Vandaag de topper Wittenhorst 7- Montagnards 3. Al in de 4e minuut staan we op achterstand.. Doom speelt de bal fout in en de 1-0 is een feit. Het is een lastige tegenstander die fysiek erg sterk is. Gelukkig knokken we ons terug in de wedstrijd en de 1-1 komt van de voet van Willem-Jan op aangeven van Dick. Met deze stand gaan we naar de thee. Na 3 minuten in de 2e helft is het wederom Wittenhorst dat de voorsprong pakt na een ongelukkige bal die door Joep in eigen doel word gewerkt 2-1. Het alles of niks spel dat we vervolgens gaan spelen resulteert vlak voor tijd toch nog in 28