23

De laatste wedstrijd was een thuiswedstrijd tegen Stormvogels 2. Een overwinning was een zekerheid voor kampioenschap. Het was wel duidelijk dat er spanning was want de kopjes stonden gespannen. Ook het voetbal was in de eerste helft zeer matig. Simpel balverlies en weinig goed aanvallen gaven het vele publiek geen mooie wedstrijd. Toch kregen we diverse kansen, met name omdat onze spitsen Willem vd Maazen en Rik Martens veel beter en sneller waren dan hun directe tegenstander. Maar ook nu werden diverse kansen gemist. Uit een corner kopte Max van Dijck ook nog op de paal. Toch kwamen in de eerste helft op voorsprong toen Rik Martens in het strafschopgebied werd gevloerd. Jan Elsenberg schoot feilloos binnen en daarmee hadden we onze voorsprong. Na rust gingen we rustiger voetballen en liepen al snel uit naar 2-0 door een doelpunt van Mo nadat Jeroen Franken de bal panklaar neerlegde. Kort daarna schoot Jesse Jaspers de 3-0 binnen. Stormvogels scoorde nog wel de 3-1 maar nu hadden we geen kind meer aan de vogels en het balletje ging gemakkelijk rond. De 4-1 werd gescoord door Bram van Roosmalen na een mooie steekbal van Stef Gramser. Ook de 5-1 was van Bram en het slotakkoord kwam van Martijn van Ginkel. Onze keeper mocht de penalty nemen en de laatste goal van de competitie scoren. EINDSTAND 7-1 en volgend seizoen op naar de 3e klasse. Uitslagen: Achates 2 - Montagnards 2 Venray 4 - Montagnards 2 1-2 2-2 Montagnards 2 - Ijsselsteyn 2 1-0 Montagnards 2 - Stormvogels 2 7-1 Montagnards 3 Eindelijk weer een wedstrijd na een lange winterstop. Dit word een wedstrijd tegen de nummer 3 van onze competitie.Al in de 2 e minuut scoort Toxandria maar het doelpunt werd terecht afgekeurd voor buitenspel.De eerste 25 minuten gaat de wedstrijd op en neer en zijn er geen kanzen voor beide teams.In de 29 e minuut krijgt Toxandria nog een mooie kans maar gelukkig word die niet benut.Vanaf die periode zijn we duidelijk de bovenliggende partij.Als Dick de score opent in de 36 e minuutop aangeven van Rowan is de 0-1 een genoteerd.Drie minuten later geeft Peter vd Venn een vrije trap bij Dick in de voeten die de bal hoog inschiet maar de keeper werkt hem tot een corner. De corner word door Bart genomen en komt op het 19