24

hoofd van Roy die de bal helaas over ziet gaan.Als Bart in de 44 e minuut een lange bal geeft op Dick is de 0-2 opgetekend.Het was een mooie 1e helft.In de 2e helft word Toxandria overklast door onze jongens.De eerste grote kans komt van Ollie .Een paar minuten later is het weer de sterk ingevallen Ollie die zijn inzet helaas niet verzilverd ziet worden.Als de sterk spelende Booner een pass verstuurd naar Tuur is het dezelfde Tuur die de 0-3 op het bord zet.In het laatste gedeelte van de wedstrijd is het Dick die na een prachtige solo de 0-4 maakt .Twee minuten later is het Duracel Rowan die de 05 erin schiet.Als de laatste minuut loopt is het Ramon die Jordy aanspeeld en die laat Dick de 0-6 scoren wat ook de eindstand zal zijn.Chapeau voor het hele team die de suporters en leiding weer hebben laten genieten.Tevens een mooi verjaardagscadeau voor de winnende coach.Tot volgende week waar we een uitwedstrijd hebben tegen S.S.S 18 in Overloon.Doelpuntenmakers: Dick 4 x Tuur 1x Rowan 1x 30 April S.S.S. 18 -5 --- Montagnards 3 Na een korte nachtrust moesten we 9.30 uur aantreden tegen het laag geclasseerde S.S.S. 18 uit Overloon. Als de wedstrijd al 20 minuten aan de gang is hebben we al een kans of vier gehad.Het was wel al duidelijk dat Overloon opgerold zou worden alleen met hoeveel was de vraag.In de 24e minuut geeft Jordy een hoge bal voor die door Peter vd Venn word doorgekopt op Dick die de 0-1 aan laat tekenen.Enkele minuten later schiet Peter vd V de bal hard op de lat.Als we richting de thee gaan is het Rowan die kort voor tijd de 0-2 binnenschiet .Als Roel de bal net voor rust aan Tim geeft dan is het dezelfde Tim die de 0-3 op het bord zet.Als de 2e helft net een minuut of acht oud is scoort Ramon de 0-4 op aangeven van Peter vd V.Nog geen 3 minuten later speelt Dick de bal op Peter die met een volley de 0-5 scoort.In de 59 e minuut is het Dick die de bal onhoudbaar in het hoekje knalt 0-6.De wedstrijd loopt op het einde en Overloon scoort met een afstandschot de 1-6.Dat is ook de eindstand. Bij deze Roel hartelijk dank dat je ons vandaag na de vele afmeldingen uit de brand hebt geholpen. Doelpunten makers:Dick 2x, Rowan 1x ,Tim 1x, Ramon 1x en Peter vd Venn 1x 7 Mei Montagnards 3 – S.v.Venray 7 Op deze mooie zondagochtend moeten we aantreden tegen S.V.Venray 7 die op de vierde plaats staan.Al in het begin van de warming-up is het Peter vd Venn die te veel last heeft van zijn kuit en 20