25

al gaat douchen. Toch wel een tegenvaller want met 13 spelers die de kermis in het hoofd en ledematen hebben word het misschien toch nog lastig.Al in de 6e minuut is het Venray die een dot van een kans krijgt,maar gelukkig hebben we Tim nog die de bal van de lijn haalt .We zijn gewaarschuwd.Twee minuten later krijgen wij onze eerste kans,Ramon schiet net voorlangs.Als Venray in de 13e minuut op 0-1 komt moeten we vol aan de bak.Gelukkig komt er snel een antwoord ,Ramon die sind hij vader is geworden vaker op scherp staat tikt op aangeven van Dick de gelijkmaker binnen 1-1.De overigens beste speler van het veld Rowan Lucassen schoot de bal in de 22e minuut net over. Twee minuten later is het Tuur die de 2-1 binnenschiet ,jawel op aangeven van papa Ramon.Nog een beetje nagenietend is het Dick die de 3-1 maakt na een wonderbaarlijke onderschepping van Maikel.Venray komt weer terug in de wedstrijd als er na een verdedigingsfout de 3-2 word gescoord.Papa Roy Verrijdt weet ook nog bijna te scoren net voor rust,helaas gaat zijn inzet net over.In de 2e helft duurt het 20 minuten voordat we nog een kans krijgen.Joep die vanaf de verdediging opstoomt schiet de bal helaas bij de keeper in de handen.Venray geeft nog niet op .Maar de DURACEL is nog niet leeggelopen bij Rowan en die scoort de 5-2 in de 79 ste minuut.1 minuut later is het Venray dat ook weer scoort 53.De stofzuiger Rowan schiet ons in de 83 e minuut op aangeven van Tim de eindstand op het bord 6-3.Peter de Bruin had in de laatste minuten nog een katachtige safe in petto hij hield Venray wederom af van scoren.Hierbij moeten we concluderen dat een wedstrijd op kermis zondag een zware is.Maar al met al de 3 punten blijven weer in Bergen.Roel bedankt dat je ons weer hebt geholpen.Volgende week onze misschien wel laatste wedstrijd van dit seizoen maar er is nog hoop Elsendorp heeft gelijk gespeeld tegen Toxandria.Heeeel misschien laten ze aankomende week weer een steekje vallen en kunnen we dan bij winst nog steeds kampioen worden. Doelpunten makers:Ramon 1x ,Tuur 1x,Dick 1x,en Rowan 3x 14 Mei Montagnards 3 – Feducia 2 Vandaag de belangrijke wedstrijd tegen de Rips.Het zou zo maar kunnen zijn dat we het kampioenschap nog binnen kunnen hartken.Elsendorp 2 heeft 1 punt meer als onze mannen.De eerste 5 minuten laten we al gelijk zien dat Feducia 2 hier niets kan halen,we spelen erg goed.Als Ollie die ons vandaag weer eens kwam versterken de eerste goede kans mist moeten we nog wachten op de Tim heeft de bal en geeft Ramon de kans om het openingsdoelpunt te 21