25

De derde wedstrijd was wederom een thuiswedstrijd, tegen het tweede van VCH. Dit was een aanfluiting voor het voetbal. Het was nauwelijks een voetbalwedstrijd omdat de spelers van VCH vanaf het eerste moment bezig waren om de scheidsrechter en Bergense spelers te beledigen en intimideren. Dit soort taferelen horen niet op een voetbalveld thuis en er is dan ook terecht melding gemaakt bij de KNVB tegen dit team. Maar de wedstrijd moet uiteraard wel gespeeld worden en wij moeten daar slimmer mee omgaan want voetballend waren we niet minder dan VCH 2. Al snel kwamen we op achterstand toen we een penalty tegen kregen in de 8e minuut. Daarna waren de beste kansen voor ons maar zoals in de andere wedstrijden is het kansen benutten dit seizoen nog niet op het gewenste niveau. Aan de zijde van VCH stonden een aantal goede aanvallers in het veld en dat maakte het een gevaarlijke situatie. Enerzijds aanvallen maar anderzijds ook opletten dat we niet tegen een tegengoal aan lopen en jammer genoeg gebeurde dat toch. Net voor rust kwamen we weer op gelijke hoogte toen ook wij een penalty kregen. Deze werd nog gemist maar Niek Gramser scoorde de 1-1 vanuit de rebound. Na rust kwamen we al snel op achterstand toen een diepe bal door onze verdediging totaal verkeerd werd ingeschat. De snelle spits van VCH wist hier wel raak mee en scoorde de 12. Daarna speelde we vol op de aanval om de gelijkmaker te forceren maar kort voor het einde liepen we tegen een derde tegengoal aan en verloren derhalve met 1-3. De uitwedstrijd tegen FCV 2 werd ook jammerlijk verloren en over die wedstrijd was eigenlijk weinig goeds te zeggen. Een complete off-day van onze spelers en te weinig inzet om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Alleen Rik Verhoeven onttrok zich aan de malaise maar kon de rest niet op sleeptouw nemen. Wedstrijd werd met wederom met 1-3 verloren en het doelpunt kwam op naam van Mohammed Fuaad. De komende wedstrijden zullen gewonnen moeten worden anders dreigt er dit seizoen een degradatiestrijd. Voetballend kunnen we echter goed meekomen dus als we de kansen nog gaan benutten dan moet het lukken om weer naar de bovenste helft van de ranglijst te komen. Momenteel staan we 10e van de 12 met 2 punten uit 4 wedstrijden. Uitslagen: IVO 2 2 - Montagnards 2 Montagnards 2 - Venray 4 Montagnards 2 - VCH 2 FCV 2 - Montagnards 2 1-1 1-1 1-3 3-1 Montagnards 3 Zondag 17 -09; DEV ARCEN 2 – Montagnards 3 (beker). Deze zondag moesten we naar Arcen dat toch vooral bekend staat om zijn bierbrouwerij van Hertog Jan en ijssalon Clevers. Maar ze schenen ze ook nog te voetballen daar… Op het sportpark dat nog steeds prachtig tussen de 21