26

veld waanden we ons toch wel in het profcircuit. Met een beetje inlevingsvermogen en zonder bril kun je zelfs de bomen rondom het veld aanzien voor tribunes vol met toeschouwers. Hier voelen wij ons natuurlijk als een vis in het water. In de 13e minuut was het dan ook al direct raak. Uitblinker Tim vd Venn wist een assist van Jordy Ripkens te promoveren tot doelpunt. Acht minuten later was het Roel Cuppen die de 0-2 aantekende. In de 35e minuut kreeg Arcen een vrije trap. Deze vloog bij ons tegen de touwen zoals alleen David Beckham dat vroeger kon. Misschien kan Lasse Schone nog een poging wagen maar veel mooier als deze kun je ze niet maken. We lieten ons niet van de wijs brengen en met steun van de uitzinnige menigte was het in minuut 67 Roy Verrijdt… JAZEKER u leest het goed; Roy Verrijdt die met een rake kopbal de 1-3 liet noteren. Kevin Ripkens (gehuurd van de A1) was in de 85e minuut goed voor het slotakkoord door een combinatie die begon bij neef Maikel via Steven, Rowan en Tim feilloos af te werken. Eindstand 1-4 en geplaatst voor de volgende ronde. Hierin treffer we VCA. Nee niet die van de veiligheidscertificaten maar de club uit St. Agatha. Zondag 24-09; onze 1e wedstrijd in competitieverband uit naar S.V.United/ B.V.V.27 - 2 ’S Ochtends al een telefoontje: Doom. ‘’Ik kan mijn nek niet naar links, rechts en naar boven bewegen’’.. Dat is dan jammer, maar je moet meedoen. Over naar onderen kijken word namelijk niet gerept en Luis Suarez kijkt ook altijd naar alleen maar naar onderen. Bovendien lopen er bij ons meer spelers die soms vergeten naar links of naar rechts te kijken tijdens de wedstrijd. Geen excuus dus. Al in de 5e minuut word de score 0-1 door een doelpunt van Rob (koekoek) op aangeven van Peter van de Venn. We zijn de bovenliggende partij maar onze tegenstander is er wel een van de buitencategorie. Vlak voor rust is het Peter vd Venn die snoeihard de bal diagonaal achter de keeper schiet en de 0-2 noteert. Dit was op aangeven van Rowan. Als de 45e minuut loopt is het Roel Cuppen die een gele kaart krijgt omdat hij maar niet gewend raakt aan het kunstgras en het veld voor 10 minuten moet verlaten. Als de 2e helft net 4 minuten aan de gang is krijgt ook Tim vd Venn een gele prent. Ook hij kon zijn rem pas te laat vinden op de kunstmat. We krijgen het moeilijker en United dringt aan. United scoort dan ook in de 55e minuut 1-2. Na wat wissels komen we in de 77e minuut op een comfortabele 1-3 door Bart v Mil. Dat is ook de einduitslag. We kunnen tevreden terug kijken op deze goede wedstrijd. Onze vaste groep supporters hebben net als de leiding genoten van een geweldige teamprestatie. Tot volgende week thuis bij de derby tegen Resia 2. Zondag 1-10; derby Montagnards 3 – Resia 2. Tsja wat moeten we hier van zeggen.. Ik verklap u alvast de einduitslag: 9-2. Doelpunten van ’t derd kwamen van Peter vd Venn (3x), Rob Koekoek Hermens (3x) Dick Kleeven (2x) en Tuur Dumoulin (1x). 22