35

Zondag 3 September bekerwedstrijd Montagnards 3 -DSV 3 Eindelijk mochten we na een lange zomerstop weer aan onze eerste wedstrijd beginnen. Helaas was onze vaste scheidsrechter Hans Lemmen niet beschikbaar maar dat werd opgelost door Richard vd Meer die een puike wedstrijd heeft gefloten. Nogmaals hartelijk dank Richard. Lars Arntz, Björn Dachmann en Gerben van de Water waren aanwezig om de afwezigheid van een aantal vaste spelers op te vangen. Daarvoor onze dank! Nu het wedstrijdverslag. Ik zal het kort houden anders moet Montagnards nog zijn failisement aanvragen voor het vele papier dat nodig is voor mijn verslag. In de 7e minuut is het Bjorn die de 1-0 aantekende uit een corner van Ramon. De 2-0 word door Dick gemaakt, voorbereiding van Rob die Willem-Jan aanspeeld en vervolgens de assist geeft op Dick. Dat was in minuut 17. De 2-1 word tegengescoord door een inschattingsfoutje van Jordy. De 3-1 word in de 40 ste minuut gemaakt door Rowan op aangeven van Tim. RUSTSTAND 3-1. In de 2e helft gaat het hard met de doelpuntenmachine van t dert. In de 48 ste minuut is het Tim die op aangeven van Rob de 4-1 op het bord zet. De 51e minuut breekt aan waarin DSV nog de 4-2 scoort, klein foutje van de verder fantastisch keepende Gerben (Wup). Dan word het showtime. Tim scoort in de 55e minuut een wereldgoal vanaf ruim 20 meter de 5-2. De 6-2 is een schot van Willem-Jan dat van richting word veranderd door een verdediger van DSV. Als de 58e minuut aanbreekt is het Dick die de 7-2 scoort op aangeven van Tim. Vijf minuten later is het Rowan die een pass van Dick goed weet in te schatten en de 8-2 staat genoteerd. Weer twee minuten later is het wederom Rowan die scoort op aangeven van Willem-Jan 9-2. Als minuut 75 loopt is het Dick die een corner van Tim goed inschat en met het hoofd de 10-2 inkopt. Nog geen 2 minuten later is het wederom Dick die scoort na een pass van Tim 11-2 wat tevens ook de einduitslag is. Wat een teamprestatie. Iedereen was scherp en geconcentreerd. Volgende week zijn het de Vianen Vooruit die op het programma staan. EVEN EEN EXCUUS DAT HET TOCH EEN LANG 31