30

UITSLAGEN SENIOREN Montagnards 1 181028 Montagnards 1 – EWC 1, uitslag 1-3 Na deze derby van de Maasduinen neemt EWC de winstpunten mee naar Well. In de derde minuut verschalkte Rick Ebus de keeper van Well bijna met een lob. Dat beide ploegen waren gebrand op de winst was te zien aan de kansen over en weer. EWC voetbalde pbouwend, waar Montagnards vaak de lange bal naar voren gebruikte. In de 20ste minuut scoort EWC de 0-1 uit een korte corner die mooi wordt ingeschoten. Af en toe waren duels fel. Na 37 minuten maakt Michael Weijs met een enkelblessure plaats voor Jens Vervoort. In de tweede helft blijft Mohamed Fuaad in de kleedkamer achter. Zijn plaats wordt ingenomen door Bram van Roosmalen. Montagnards wordt dreigender en heeft door spel en twee grote kansen recht op een gelijkmaker. Het is ze niet gegund. In de 60ste minuut vervangt Tim Martens Luuk van Kessel. EWC krijgt meer ruimte in de rebound van de aanvallen van Montagnards en scoort in de 68ste minuut de 0-2 uit een prima aanval over rechts. Twee minuten later valt toch de 1-2 als Jens Vervoort een hoge bal voor Montagnards over de doellijn loopt. De spanning in het spel loopt wat op. Dit uit zich in 3 gele kaarten waarvan 2 voor EWC. Uiteindelijk gooit EWC de wedstrijd in de 90ste minuut in het slot na ongelukkig balverlies en bepaalt de eindstand op 1-3. Keeper: Martijn van Ginkel Doelpuntenmakers: Jens Vervoort Man of the match: Rik Ebus 181104 GFC’33 - Montagnards 1, uitslag 8-1 Montagnards 1 gaat hard onderuit in Grubbenvorst. Al na 3 minuten scoort Grubbenvorst uit een vrije trap van links. De aanvaller komt eenvoudig voor de verdediger en kopt de 1-0 binnen. De snelle tegenvaller voor Montagnards wordt na 4 minuten gevolgd door een ongelukkige eigen goal. Het staat binnen 10 minuten 2-0. De gehele eerste helft loopt Montagnards achter de feiten aan. De tegenstander is sneller bij de bal, slimmer in de keuzes, beter in de posities. In de tweede helft vervangt Luuk van Kessel Michael Weijs en volgt een kopie van de eerste helft. Binnen 4 minuten wordt een voorzet van 26