33

Montagnards 2 Het twed heeft deze periode goede wedstrijden afgewisseld met dramatisch slechte. Jammer genoeg kregen we aan het einde van deze periode dan ook te maken met diverse blessures en dat was moeilijk op te vangen. De 1e wedstrijd tegen Juliana Mill was nog zeer goed. Ondanks dat zij hoger op de ranglijst stonden was de 1e helft duidelijk voor ons en stonden we met de rust dan ook terecht op een 1-0 voorsprong. Doelpunten maker was Jeffrey Tissen die uitstekend via binnenkant paal binnenschoot. Na rust kwamen Juliana al snel op 1-1 en werd de wedstrijd gelijkwaardig. Aan beide kanten kwamen kansen en uiteindelijk moesten we toch het onderspit delven toen Juliana de 1-2 wist te scoren. De volgende uitwedstrijd was een belangrijke want we moesten tegen direct concurrent DSV 2. Zij stonden onderaan met 3 punten en bij winst zouden we verder afstand nemen. We speelden deze wedstrijd uitstekend en hadden geen moment het gevoel dat we deze wedstrijd zouden verliezen. Toch kwamen we op achterstand maar tot ons geluk had Wim Laarakkers, onze grensrechter, een buitenspelsituatie gezien en werd de goal terecht afgekeurd. Na rust wisten we uit een penalty de 0-1 te maken. Het was Niek Gramser die werd neergehaald in de 16 en die ook zelf de penalty benutte. Hierna ging DSV alles op alles zetten, maar met een uitstekend verdedigingsduo Ties Keiren en Patrick de Bruin werden er weinig kansen weggegeven. Het lag meer voor de hand dat de 0-2 zou vallen maar door het vele missen bleef het 0-1 . Hierna volgde de uitwedstrijd tegen OSS’20 3, ook dit was een laagvlieger. Met versterkingen van het 1e elftal hadden we gehoopt op een goed resultaat. Tegen de oudjes van OSS waren we echter dramatisch slecht en met name de gastspelers van het 1e elftal waren ver onder de maat. Alhoewel de wedstrijd ook met 9-6 had kunnen eindigen moesten we erkennen dat we terecht verloren hebben. Hierna volgde de thuiswedstrijd tegen Udi 4, de 2e op de ranglijst. In de eerste helft speelden we uitstekend. We gaven bijna geen kansen weg en speelden goed in de discipline. De beste kans was zelfs voor ons maar alleen voor de keeper werd er gefaald. Op slag van rust leek Udi op 0-1 te komen maar Martijn van Ginkel redde uitstekend. Toen we dachten dat we met de brilstand konden gaan rusten sloeg het noodlot toe en kwamen we toch nog op 0-1 achter. Na rust wilde we op een zelfde wijze doorgaan maar door een fout in de verdediging werd het 0-2. Direct daarna scoorde Kevin Ripkens met 29