38

Montagnards 4 – Juliana Mill 6 [9-0] Vandaag werd er om 11:30 uur afgetrapt tegen de veteranen van Juliana Mill. Toen we het veld op kwamen vroeg onze uitstekend fluitende scheids A.Buddiger of wij de tegenstander al hadden gevonden. Gelukkig hadden we die ook gevonden. Onder toeziend oog van onze hoofdsponsor Pizzeria de Bergen werd er na 1 minuut spelen al een kans op de 1-0 om zeep geholpen door de kreupele gazelle Rick Verrijdt. Maakt niet uit Rick. Dit doe je wekelijks. 9 minuten later zat de kreupele gazelle op de brommer en legde de bal af op Wouter Stolk die de bal knoephard de goal in joeg. Sierd de Vos baalde dat hij hier geen live verslag van kon doen. In de 17e minuut gebeurde precies hetzelfde. Weer rende Rick Verrijdt de verdediging van Mill het snot voor de ogen en gaf de tweede assist aan Klots. Na geblunder achterin bij Mill was het Verrijdt die de 3-0 tegen de touwen schoot. Dit is uniek want normaal mist Verrijdt. A.Buddiger floot 3 keer en dat betekende dat we rust hadden. In de kleedkamer werd duidelijk verteld dat we deze gasten gewoon met 10-0 moesten op rollen. In het begin van de tweede helft speelde de goed spelende Mike Koenen de bal naar Marco Custers die venijnig schoot en de keeper van Mill blunderde. Of hij nou de bal tegen probeerde te houden of hete kroketten aan het vangen was is nog onduidelijk. Snel daarna volgde de 5-0 van Michael Beumers en de 6-0 van Stef Raijmakers. Opmerkelijk was dat Stef elk sprintduel won. Niet omdat de tegenstander geen benen had maar omdat Stef gewoon sneller was. Michael die echt super speelde gaf twee keer op rij de assist aan Gosse voor 7-0 en de 8-0 #fryslan. De 9-0 was nog voor Verrijdt met een geweldige lob over de keeper van Mill. Oja, keeper Bas van der Wouw deed ook mee. Alleen had Mill het niet helemaal in de gaten dat wij ook een keeper hadden. Lekker Bas! Weer de 0! Lekker mannen! Weer 3 punten en nog steeds ongeslagen! Ivo Gielen bedankt voor het vlaggen pik! Uitslagen: Montagnards 4 – Juliana Mill 6 DWSH 6 – Montagnards 4 Menos 2 – Montagnards 4 Montagnards 4 – Holthees/Smakt 3 34 9-0 1-2 3-0 1-0