18

Als introductie voor de lunch een leuke selectie olijven en romige geitenkaas samen met lekker steengebakken brood. Wij kozen als voorgerecht voor een Hadja Zahia, een selectie ‘brionates’ voor 2 personen met kaas, Marokkaanse mhancha met groentesigaretten met noedels en gamba’s, en knintates, een soort canneloni met vijgen en rozijnen. Hierbij werden maar liefst 7 soorten kruiden aangeboden, elk in een leuk potje in delfts blauw, waarmee je elk van de ingrediënten naar hartenlust kan kruiden. Heerlijk pittig en succulent. Als hoofdgerecht opteerde onze disgenoot voor een tajine Tafislate met dadels en vijgen, terwijl we zelf voor een oosterse gekarameliseerde kippenbil kozen. Opnieuw een leuke smaakassociatie waarbij Chef Loubna toch de Marokkaanse toetsen mooi centraal wist te houden. Restaurant Palais Zahia – rue de la Marine 76 – Ancienne Medina - Tanger Culinaire commentaren: Tasted4you: 4 minutes - historisch stijlvol interieur - succulente en leuk kruidige bereidingen - mooie smaakassociaties - attente bediening - gezellig dakterras

19 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication