40

Op het menu Noordhoek Corsowagens bouwen is ook … De Hongerigen Voeden Met honderden vrijwilligers per buurtschap die een heel weekend nonstop doorwerken, zijn er ook een heleboel magen om te vullen. Zolang er eten en drinken voorradig is, kunnen er bloemen (voor)gestoken worden. En ook voor het moraal is het belangrijk dat de maagjes goed gevuld blijven. Als er om 1u ’s nachts nog ¼ wagen gestoken moet worden met bloemen kan je maar beter niet hangry zijn. Het Catering-Team Zij zorgen ervoor dat de (voor)stekers hun post niet moeten verlaten en zijn dus een essentieel schakeltje in heel het bouwproces. Het gemiddelde cateringteam bestaat uit zo’n 4 tot 8 personen, afhankelijk van de grootte van het buurtschap en of er een deel uitbesteed wordt. De meerderheid is er toevallig ingerold, of heeft eens gezegd dat ‘dat iets voor mij zou kunnen zijn’. Zulke uitspraken, daar houden ze je aan, en enkele jaren later sta je inderdaad boterhammen te smeren voor ± 250 man. Zaterdag: Soep 15 kg pasta 30 kg spaghettisaus 9 kg gemalen kaas Zondag: Spek & ei M*N Vrijdag: Soep Zaterdag: Spek & ei + koffiekoeken 400 croque monsieurs Frietkraam Zondag: Restjesdag KLJ Vrijdag: Spaghetti Zaterdag: Soep + belegde broodjes Frietkraam Hot-dogs Zondag: Koffiekoeken Zuidhoek Vrijdag: Soep + puree met worst & dessertje Wafelbak Zaterdag: Soep Frietjes met curryworst / bitterbal / kipnugget Boterhammen Hamburgers en hotdogs Zondag: Boterham met ei 40

41 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication