“Hiermee scoor je gegarandeerd” NAGERECHT Moelleux uit de stoomoven 4| 15 minuten Materiaal: niet-geperforeerde stoomovenpan, ovenschaal, mixer BEREIDING Stap 1: Beslag • Doe de chocolade samen met de boter in een niet-geperforeerde stoomovenpan. • • Plaats de pan in de stoomoven en stel in: Koken met stoom: 100°C | 2 min. Klop de eieren met de eidooiers, de suiker en de vanille tot een luchtige massa. • Meng voorzichtig de gezeefde bloem en een snuifje zout onder de massa. • Haal de gesmolten chocolade en boter uit de stoomoven en meng tot een homogene massa. • Voeg deel per deel toe aan het beslag en meng voorzichtig zodat de lucht niet ontsnapt. Stap 2: Afwerking • Neem een koffi etas en vul deze ½ met het beslag. • Plaats in de stoomoven en stel in: Koken met stoom: 100°C | 5 à 8 min. (afhankelijk van dikte en materiaal koffi etas) DIT HEB JE NODIG Eieren Eidooiers 2 2 Vanillestok | zaadjes 1 Suiker | wit Suiker | bruin Boter 50 g 50 g 100 g Melkchocolade 50 g Fondantchocolade 50 g Bloem Zout snuifje 50 g
10 Online Touch Home