Recept Eiersalade met beenham en asperge • 4 eieren • 2 witte asperges • 2 plakken beenham • Wat bieslook en/of peterselie • 2 el mayonaise • Beetje mosterd • Peper en zout BEREIDING - Kook de asperges in een ruime pan met water in 10 tot 15 minuten tot ze beetgaar zijn. - Haal ze uit de pan en laat afkoelen. - Kook de eieren in 10 minuten hard. - Laat ze schrikken met koud water en pel ze. - Hak de eieren, asperges, ham en kruiden grof en doe ze in een kom met de mayonaise. - Breng de eiersalade met asperge en beenham op smaak met wat mosterd en zout en peper uit de molen. Heerlijk op een geroosterd broodje of een vers afgebakken pistolet. COLOFON Warm is een uitgave van Warmtebedrijf Ede voor de particuliere klanten en verschijnt 4x per jaar. Hebt u vragen over de inhoud van deze nieuwsbrief of bijvoorbeeld over de warmte die Warmtebedrijf Ede aan u levert? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Klantenservice via mail klantenservice@warmtebedrijfede.nl of via telefoon 085 – 07 12 600 Redactie: Audrey van den Berg, Lotte Wander Redactieadres: communicatie@warmtebedrijfede.nl Ondanks alle zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud van deze nieuwsbrief onvolledig en/of onjuist en/ of niet actueel is. De redactie is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de nieuwsbrief.
7 Online Touch Home