LEKKER VARIËREN MET BROOD De heerlijke verse geur van brood en een krokante korst die tussen je tanden kraakt. Het brood van Chaupain is al ruim 15 jaar een feest voor alle zintuigen en zit bovendien vol met goede voedingsvezels en vitamines. Door altijd vol passie op zoek te zijn naar de beste ingrediënten kan Chaupain brood aanbieden zoals brood bedoeld is: Met gevoel voor traditie en met liefde gemaakt. Het Chaupain assortiment omvat een gevarieerd assortiment broodproducten uit alle windstreken. Naturo gezond De naturo is een broodje uit de 100% natuurlijk lijn van Chaupain. Dit betekent dat er alleen zuivere en geen kunstmatige toevoegingen gebruikt zijn. Bereidingstijd Afbakken: 200 ºC 8-10 minuten Beleggen: ca. 2 minuten Ingrediënten Hoeveelheid • Chaupain naturo 110 gram 1 stuks wit of bruin (4900/4901) • IJsbergsla • Kaas • (Achter/been) ham • Tomaat • Komkommer • Gekookt ei • Peper en zout Bakken Bak het broodje gedurende 8 tot 10 bij een temperatuur van ± 200 ºC. laat het broodje minimaal 10 minuten afkoelen voordat je hem open snijdt. Beleggen Verdeel de grof gescheurde ijsbergsla over de onderste helft. Vouw de plakken kaas en ham dubbel en verdeel deze samen met de tomaat, komkommer en gekookt ei losjes over de sla. Bestrooi eventueel naar wens met peper en zout. 10 gram 40 gram 50 gram 20 gram 20 gram 25 gram Presenteren Door te werken met grof gescheurde ijsbergsla in plaats van reepjes geef je het geheel een frisser en dus verser uiterlijk. Het dubbel vouwen van de ham en de kaas zorgen voor volume waardoor een broodje met dezelfde hoeveelheid beleg royaler belegd lijkt. Chaupain B.V. Nijverheidsweg 41 3341 LJ Hendrik Ido Ambacht T: +31 (0) 78 6833410 F: +31 (0) 7806833830 E: info@chaupain.nl www.chaupain.nl Meer inspiratie? Voor de cafetaria heeft Chaupain verschillende smakelijke belegde broodjes ontwikkeld. Kijk voor meer inspiratie en recepturen op de website decafetaria.nl. 27
28 Online Touch Home