Workshop: Personeelsplanning Als ondernemer wilt u met zo min mogelijk personeelskosten een optimale service aan de gasten bieden. Medewerkers hebben een ander belang: zij willen dat hun werktijden goed aansluiten op hun privésituatie. En uw gasten verwachten uiteraard zo goed en snel mogelijk geholpen te worden. Met een slimme personeelsplanning houdt u alle partijen tevreden! Overzicht is de basis voor succes Voor een optimale personeelsplanning is het belangrijk dat u beschikt over relevante personeelsinformatie zoals contracturen, vrije dagen, beschikbare dagen en overuren. Deze informatie, afgestemd op de benodigde uren, stelt u in staat om de juiste keuzes te maken en daarmee kosten te besparen.In deze workshop leert u werken met het door FHC Formulebeheer ontwik kelde Personeelsplanning programma. Een simpel en gratis program ma om zo snel en zo efficiënt mogelijk goede personeelsroosters te maken. Daarnaast leert u van uw collega ondernemers. Tijdens de workshop worden onderwerpen besproken zoals; Hoe ga je slim om met het inplannen van medewerkers? Wat doe je als een medewerker op het laatste moment afzegt? Waar: FHC Trainingcenter, Haverstraat 36 te Nieuw Vennep Fabrieksbezoek: Kaassoufflé Academy Eind jaren ‘60 ontstond in een snackbar te Haastrecht dichtbij Gouda het idee van de kaassoufflé. De eigenaar van deze snackbar was Hans van Bemmel, één van de medeoprichters van KB. Hij gaf een plaatselijke bakker opdracht een snack te maken van twee rechthoekige plakken korstdeeg met daartussen een plakje Goudse kaas welke daarna rondom werd gepaneerd. Deze snack kreeg de naam Kaassoufflé omdat het deeg souffleerde in de frituur.De verkoop voor eigen gebruik in de Snackbar verliep goed. De heer Dick Kooijman was verkoper in de Horeca en via zijn contacten werden de eerste dozen uitgezet bij Snackbars. Toen deze kaassoufflés ook daar aansloegen waren de Groothandels ook snel overtuigd. Al snel sloegen de twee heren hun handen ineen en begonnen in 1969 met hun eerste eigen productie van Kaassoufflés. In 1973 richtten zij hun BV op onder de naam Kooijman & van Bemmel. Met recht dat KB zich de uitvinder van de échte kaassoufflé mag noemen en “De Specialist in Kaassoufflés”. Wilt u ook een kijkje nemen achter de schermen en weten hoe Royaan deze fantastische producten maakt? Meldt u dan snel aan en zorg dat u er op 15 maart bij bent! Waar: Royaan fabriek, Wijk bij Duurstede Workshop: Wat zet ik op mijn Eethuis menukaart? Steeds meer gasten blijven bij u eten in het eethuis. Leuk! Maar wat zet je op de menukaart? U wilt een makkelijke bereiding zodat alle medewerkers het kunnen maken en u wilt een menu wat aantrekkelijk is voor de gasten. Tijdens deze workshop leert u een aantrekkelijk en gemakkelijk menu samen te stellen door te combineren met ingrediënten. Met welke producten kunt u zowel een lekker voorgerechtje of hoofdgerecht maken als een heerlijk broodje of een burger? Zorg dat u met zo min mogelijk ingrediënten alle gerechten op uw menukaart kunt bereiden. U leert creatief te zijn in het bereiden en bedenken van voorgerechtjes en hoofdgerechten. Ook de hippe maaltijdsalades. En bij een lekker voor en hoofdgerecht hoort ook een lekker dessert. U krijgt leuke tips & trics voor het samenstellen van een dessertkaart. In deze workshop krijgt u ook advies over het opmaken van de gerechten en de bediening aan tafel. Waar: FHC Trainingcenter, Haverstraat 36 te Nieuw Vennep Dinsdag 15 maart van 09.00 - 12.30 uur Dinsdag 19 van 10.00 - 12.30 uur april Dinsdag 10 mei van 10.00 - 12.30 uur
42 Online Touch Home