Goed Genieten in de cafetaria erder in het magazine heb je kunnen lezen dat Royaan inzet op Goed Genieten. Hiermee wil Royaan, aan de hand van de pijlers makkelijker, lekkerder, leuker en beter, terug gaan naar de essentie van snacken; de consument laten genieten van heerlijke en eerlijke snacks. In dit artikel lees je wat deze pijlers volgens Royaan voor jou als ondernemer kunnen betekenen. Lekkerder Vaak wordt het verschil gemaakt met de manier waarop de snack aan de gast wordt geserveerd. Een broodje croquet met garnituur straalt kwaliteit uit, geeft de mogelijkheid om een meerprijs te vragen en toch waar voor je geld te bieden. Bovendien inspireert het andere gasten om het gerecht ook eens te gaan proberen. Ook de manier waarop snacks meegegeven worden aan klanten is belangrijk. Een voorbeeld hiervan is de Van Dobben serveerzak voor het meenemen van een broodje croquet. Een aspect van servicing waar nog veel te winnen valt.” 34 “Snacken gaat bovenal over lekkere, smaakvolle lekkernijen. Natuurlijke smaken, geworteld in de ambachtelijkheid en delicatessetradities van de consumentenmerken Kwekkeboom en Van Dobben. We gebruiken authentieke, smaakvolle ingrediënten waarvan we weten waar ze vandaan komen. Onze producten worden regelmatig onderworpen aan interne en externe smaaktesten om hiermee te kunnen monitoren hoe we beoordeeld worden ten opzichte van onze interne standaard en de concurrentie. Onze inkopers en productontwikkelaars zoeken continu naar nieuwe top ingrediënten voor nieuwe producten of om de huidige producten nog lekkerder te maken.” Leuker “Goed snacken moet vooral ook leuk zijn en de consument de kans geven onbezorgd te genieten van een heerlijk verwenmomentje. Dit kan door echte verhalen, de juiste sfeer en beleving E Makkelijker Royaan: “We helpen consumenten en ondernemers het bereiden, serveren en consumeren van snacks makkelijker te maken. Het juist frituren van snacks is een vak. Een proces wat begint met een product waar je als professionele frituurder op kunt vertrouwen. Vandaar dat we veel aandacht besteden aan het continu verbeteren van het bereidingsproces van onze snacks zodat deze nog makkelijker, sneller en perfect te bereiden zijn. toe te voegen. Amerken zoals Van Dobben en Kwekkeboom hebben een sterke beleving bij de consument en zijn onderdeel van vele lunches, snackmaaltijden, borrels, feestjes, etentjes en tussendoortjes. Door onder deze merken speciale concepten te brengen zoals de Van Dobben Lunchspecials brengen we omzet, straal je kwaliteit uit en dragen we hiermee letterlijk bij aan het verhaal van Goed Genieten.” Beter “Topkwaliteit door traceerbare, eerlijke ingrediënten. We maken producten waar de consument onbezorgd van kan genieten. Het vlees wat we verwerken in onze producten is traceerbaar en eerlijk. Via onze transparante, gesloten vleesketens weten we precies waar het vlees vandaan komt en zijn er per vleessoort specifieke eisen opgesteld die garanderen dat de behandeling van de dieren uit die keten voldoet aan de eisen die de dierenbescherming stelt. Inmiddels heeft al het varkensvlees dat we verwerken in onze Amerken Van Dobben en Kwekkeboom een volledige 1 ster Beter Leven.”
35 Online Touch Home