53

@wateetjedanwel De vraag die vele vegetariërs en veganisten krijgen: maar wat eet je dan wel? Veganist Suzanne beantwoordt deze vraag door te laten zien dat er echt heel veel heerlijke vegan opties zijn. Iedere dag deelt ze een foto van toffe nieuwe gerechten en producten op de markt voor de dier- en milieubewuste mens. En daar is zeker interesse in. Met meer dan 34.000 volgers is @wateetjedanwel zonder meer een influencer te noemen! @wateetjedanwel @snackspert Inmiddels een echt begrip in snackland. Eke Bosman heeft via zijn account @snackspert meer dan 17.000 volgers weten te vergaren. Hoe? Door te posten over snacks! Wat hij eet. Waar hij het eet. Wat hij ervan vindt. Dat heeft tot meer geleid dan leuke reacties op Instagram. De Snackspert is al eens te gast geweest bij De Coen en Sander Show. @snackspert @frikandellaa Snackfanaat in hart en nieren. @frikandellaa houdt wel van een vette hap. Haar favoriet? Hoe kan het ook anders: de frikandel! Speciaal. Met mayo. In allerlei vormen. Haar kanaal is nog vers van de pers en is pas in 2018 gestart! KLEIN MAAR FIJN Je hoeft niet duizenden volgers te hebben om heerlijk te kunnen smullen. In het land van foodfluencers zijn er tal van nieuwe gezichten en oude rotten die toffe snackcontent plaatsen! @crowketkeurtsnacks Op zoek naar echte frituurliefde? Bij @crowketkeurtsnacks ben je aan het juiste adres. Van frites tot burgers en frikandellen, @crowketkeurtsnacks fotografeert, eet en recenseert. Een vet account om te volgen. @supervetteshit Tip Meer snacktrends volgen? Op Instagram kan je ook hashtags volgen. Hashtagtips van de redactie: #snacks #snacken #patat #frituur #frituurcultuur #funwithfries #friesbeforeguys #burger # # 53 Ook bekend als: Fred Rikandel. Goed, het mag duidelijk zijn: @supervetteshit houdt van snacken. Sterker nog, op zijn kanaal maakt hij een stevig punt: “Tegen Quinoarisering van de samenleving”. Dus. Verwacht bitterballen, hotdogs, frites, burgers en alles wat de frituurcultuur rijk is!

54 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication