BAgnat met BIETENBURGER Ingrediënten voor 1 burger chaupain bagnat wit 1 Chaupain bagnat • 125 gr geraspte biet • 15 gr zongedroogde tomaat • 10 gr hazelnoten • 60 gr zoete aardappelpuree • 20 gr maïzena • 20 gr babyspinazie • 30 gr vegan tzatziki (soja) • 30 gr paprikaspread Bereiding Laat de Chaupain bagnat ontdooien op kamertemperatuur. Bak de Chaupain bagnat volgens de instructies. Laat de Chaupain bagnat even afkoelen en maak ondertussen de bietenburger. Rasp de bieten en knijp het vocht goed uit de bietenrasp. Doe de geraspte bieten in een kom. Hak de zongedroogde tomaten en hazelnoten fijn en doe dit bij het bietenmengsel. Voeg aan het mengsel de pompoenpuree en maïzena toe. Maak van het mengsel de burger. Verhit wat olie in de pan en bak de burgers circa 3 minuten aan beide kanten. Snijd de bagnat door midden en besmeer de onderste helft met tzatziki op basis van soja. Leg er de babyspinazie op en daarop de bietenburger. Besmeer met paprikaspread. Leg de bovenste helft van de bagnat er bovenop. De Chaupain bagnat is een mooie ronde bol, die luchtig en licht krokant is. Ideaal voor een vega(n) burger, sandwich of zelfs als tosti. 200 C | 3-4 minuten Artikelnummer: 1175 Gewicht: 105 gram vegan lactosevrij Aantal: 22 (2x11) stuks Soort product: Ontdooitijd: 30 minuten Chaupain bagnat wit (art.NR 1175) MET BIETENBURGER
58 Online Touch Home