12

Flatbread met kip, geroosterde paprika en Green Pesto Mayonnaise Powered by Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Ingrediënten • 1 fl atbread • 1 little gem sla • 120 gram kipdijfi let • 1 plak geroosterde rode paprika • 1 plak geroosterde gele paprika • 2 el zongedroogde tomaten • 1 mespuntje gerookt paprikapoeder • scheutje olijfolie • versgemalen peper • zout • 60 ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto bereiding 1. Bak het fl atbread af in de voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking. 2. Snijd de kipdijfi let en de geroosterde paprika in reepjes. 3. Verwarm een scheutje olijfolie in een bakpan of op de bakplaat en bak de reepjes kipdijfi let mooi goudbruin en gaar. Voeg het gerookte paprikapoeder toe en kruid met zout en peper. 4. Voeg de reepjes paprika toe en bak kort mee. 5. Maak de little gem sla schoon en snijd in de lengte in reepjes. Maak lichtjes aan met een beetje olijfolie. 6. Verdeel de little gem sla over het fl atbread en leg er de paprika en de kipreepjes op. 7. Top af met mooie streepjes Green Pesto Mayonnaise en de zongedroogde tomaatjes. Meer receptinspiratie of een gratis sample? Scan de QR code!

13 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication