DE UITDAGINGEN VAN HET VERKOPEN VAN JE HORECAZAAK Afgelopen jaar hebben we in Leerdam, samen met een voor ons bekende ondernemer, een prachtige nieuwe zaak aangekocht. Want met Family en Foodmaster openen we niet alleen nieuw gebouwde vestigingen, maar begeleiden we ook mensen die een bestaande zaak aankopen. Het is een bijzonder intensief traject geweest voor de koper om in Leerdam tot een succesvolle aankoop en financiering te komen. Omdat De Cafetaria gelezen wordt door veel bestaande cafetaria ondernemers leek het ons een goed idee om het verkoopproces onder de loep te nemen. Want ooit krijg je er wellicht mee te maken. HET BESLUIT Je hebt besloten om je cafetaria te verkopen. Na al die jaren hard werken is het tijd om het stokje door te geven aan een nieuwe generatie. Het besluit is genomen, maar dan begint het echte werk pas. Hoe pak je dat aan, zo'n verkoop, en wat komt er allemaal bij kijken? Wij stelden 10 vragen aan Bart Klaasboer van Adhoc horecamakelaars die betrokken is geweest bij de verkoop van de cafetaria in Leerdam. 54 BART KLAASBOER VERKOPEN?!
55 Online Touch Home