19

Carrefour zeker in de foodsector waar veel eisen worden gesteld aan het gebouw aangaande conditionering en voedselveiligheid? “De reden om zelf te ontwikkelen of dit gezamenlijk te doen met Panattoni ligt volledig aan de klantvraag, immers elke klant heeft unieke karakteristieken. Maar de belangrijkste overweging voor een ondernemer zou moeten zijn, waar ga ik de komende 1,5 tot 2 jaar mijn tijd en geld insteken, nieuwbouw of ontwikkeling van het bedrijf? Afhankelijk van de keuze kunnen wij hierna meedenken aan een ontwikkelstructuur die past bij de klant. Hierbij kan o.a. gedacht worden aan een Built to Suit gekoppeld aan een huurcontract of koopovereenkomst na oplevering. Duurzaamheid op één Duurzaamheid speelt bij Panattoni een grote rol in de ontwikkeling van vastgoed. Zo ontwikkelen we al ons vastgoed conform BREEAM very good en is de doelstelling om voor 2025 alle nieuwe ontwikkelingen BREEAM excellent en CO2 neutraal op te leveren. Om deze doelstellingen te behalen investeren we nu al in o.a. zonne panelen, warmte ‚ pompen en LED verlichting en zoeken we de samenwerking met diverse partijen. Bij een duurzaam gebouw denken we ook graag mee aan de implementatie van een toekomstig bestendige werkomgeving, waar medewerkers zich comfortabel voelen en welke voorzien is van voldoende natuurlijk licht en groen, die goed bereikbaar is per OV of via “elektrische” fiets of auto welke natuurlijk ook opgeladen kan worden op het terrein. ¢ Niels Lindenbergh “Maak gebruik van onze expertise en ga een open dialoog aan, want bijna alles is mogelijk.” BTS Kellogg II De initiële investering van 9.258m2 fabriek gebouwd en werd in 2016 uitgebreid met nog eens 27.000m2 voor Kellog werd direct naast de bestaande . Het eerste gebouw is ontworpen voor productie en opslag, terwijl het andere dienst doet als magazijn. De investering voor Kellogg is ontwikkeld in Centraal Polen in de economische subzone Kutno, die deel uitmaakt van de speciale economische zone van Łód´z. FOOD Locaties 2021/2022 - 19

20 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication