43

H arvey Nuytemans en Giel Bouten zijn in de afgelopen anderhalf jaar bij Unibouw aan boord gekomen als sectorspecialisten voor de voedselverwerkende industrie. “Als je als generalist opereert moet je van alles wat weten”, legt Harvey Nuytemans uit. “Het fijne hier bij Unibouw is de verdieping in bepaalde sectoren. Daardoor kunnen wij veel meer specialistische kennis met de klant delen, gerelateerd aan zijn branche. Onze toegevoegde waarde wordt daarmee een stuk groter.” Unibouw ontzorgt de klant vanaf het prille begin tot en met jaren nadat het gebouw gerealiseerd is. Deze werkwijze is vastgelegd in zes stappen, waar de klant, al gelang zijn wensen en behoeften, gebruik van kan maken. “Sommige klanten weten precies wat ze willen en leggen bij wijze van spreken al een grove bouwtekening op tafel tijdens een kennismakingsgesprek”, vertelt Giel Bouten. “Anderen hebben alleen maar het plan om een nieuw pand te bouwen, maar hebben zelf geen kennis van een ontwerp- en bouwtraject.” Zo’n klant was Sunlee, een producent en importeur van Aziatische voedselproducten, die in de huidige vestiging in Raamsdonkveer uit zijn jasje groeit. Analyse “Wij beginnen met een analyse van de bestaande bedrijfsprocessen”, zegt Nuytemans. “Alle facetten die belangrijk zijn voor de bedrijfsvoering komen hierbij aan bod. Van de kleedruimtes tot de FOOD Locaties 2020/2021 - 43

44 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication