29

in Oss Oss, altijd al de inno-Food-tiefste stad van Brabant. Dat begon ruim 100 jaar geleden met de productie van de margarine. En is nog steeds zo: bijvoorbeeld met de bonenburger. Zelfs de Vlaflip is in Oss bedacht. Richard van Ommen, Talentencampus Oss De regio is ons klaslokaal: onze food- en hospitality opleidingen horen hier thuis. Geen betere plek om leerlingen dicht bij huis te laten zien hoe productie en verwerking van voedsel verantwoord gebeurt. Eugenie van der Linden, De Leijgraaf Op de foto ziet u Frank den Brok, wethouder Economische Zaken bij het jaarlijkse Agrifood Oss Diner. Tijdens dit diner verbinden we bedrijven en foodpartners uit de verschillende ketenschakels met elkaar. Een belangrijk foodnetwerk om de uitdagingen van onze Osse voedseltoekomst samen te bespreken en op te pakken. Een netwerk met veel energie en de wil om elkaar te leren kennen. In dit netwerk kan jong talent natuurlijk niet ontbreken. Dit jaar dineerden we met 45 studenten van de HAS Hogeschool. Dat leidde tot interessante gesprekken tussen ondernemers en de consumenten van de toekomst. Meer informatie Nieuwsgierig naar onze foodbedrijven? U vindt ze in onze portfolio Agrifood Oss, zie www.oss.nl/bedrijven/bedrijven_in_oss Daarom Oss: • centraal gelegen in Nederland • een maakstad van oudsher met veel bedrijvigheid • een loyale beroepsbevolking met ervaring • gevarieerd aanbod kavels en scherpe grondprijzen • uitstekende weg- water- en spoorverbindingen • omvangrijke verpakkingsindustrie en veel logistieke dienstverleners • een groot buitengebied met 450 agrarische bedrijven • een proactieve gemeente die meedenkt en maatwerk levert Of neem contact op met de gemeente Oss en bel 14 0412 en vraag naar afdeling ondernemerszaken of stuur een e-mail naar ondernemerszaken@oss.nl Je kunt ons ook volgen op: @Oss_KE #OssTalent Oss werken en ondernemen

30 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication