12

Wedstrijd 3 18 september 2004, 14:30 uur Honselersdijk – die Haghe: 2-3 Groot Naaldwijk Marco Streefland, d.d. 19-09-2004 Honselersdijk-Die Haghe 2-3 (0-1) Op sportpark De Strijphorst pakte Die Haghe in blessuretijd de drie punten in het duel tegen Honselersdijk. Door deze overwinning blijft Die Haghe koploper in de tweede klasse D. Roy Wasmus berustte in het lot. “Je weet van te voren hoe de tegenstander wenst te spelen en dat is dus op de counter. En ja, ze hebben dat zeer goed gedaan. Via de counter hebben ze zeven 100 pro cent kansen gekregen. Ik kan hoog en laag vliegen het is niet mijn voetbal, maar ze hebben wel negen punten. We kregen het niet voor elkaar om de counter er uit te halen. Objectief gezien hebben we redelijk gespeeld. Zij lieten ons spelen en waren wij te slordig in balbezit. Eigenlijk zijn wij vakkundig weggecounterd.” Vlak voor het rustsignaal kwam de Loosduinse voetbalvereniging op een 0-1 voorsprong. Jasper Steringa scoorde na ruim 60 minuten de gelijkmaker. De verdedigende middenvelder zag zijn vrije trap via de muur de andere hoek in gaan en veraste hiermee de doelman. Nog geen drie minuten later stond de tweede treffer van de bezoekers op het scorebord. Honselersdijk ging meer risico nemen, ging 1-op-1 spelen met Jasper Steringa als extra middenvelder en Patrick Kester als spits. Met nog ruim een kwartier te spelen werd Erik van Velden in het strafschopgebied op onreglementaire wijze gestuit. Patrick van der Ende schoot de eerste kalktrap van het seizoen achter de doelman. Het was al weer zijn vierde seizoenstreffer. Wasmus liet na deze gelijkmaker Steringa iets terugzakken, maar liet Kester wel voorin lopen. Honselersdijk kreeg daardoor toch enkele kansen, maar het leverde geen kansen op. Iedereen verzoende zich eigenlijk al met een gelijkspel, maar daar dachten de bezoekers anders over. In blessuretijd sloeg men alsnog toe: 2-3. Unrestricted