18

Wedstrijd 6 9 oktober 2004, 14:30 uur Stellendam – Honselersdijk: 3-1 Groot Naaldwijk Marco Streefland, d.d. 10-10-2004 Honselersdijk-HVO 0-0 Voor de tweede keer op rij wist Honselersdijk niet tot winst te komen. In en tegen Stellendam dolf Honselersdijk het onderspit met 3-1. Goede herinneringen aan een bezoek aan Stellendam had de Honselse ploeg niet. De laatste wedstrijd in het seizoen 2002-2003 leverde een 6-2 nederlaag op. Marco Penning scoorde toen twee maal. Trainer Roy Wasmus was beter gestemd dan na de wedstrijd van vorige week tegen HVO. Na een matige eerste helft kreeg zijn elftal binnen vijf minuten na de pauze twee doelpunten om haar oren. Dit was natuurlijk niet om over naar huis te schrijven, maar de ploeg liet na deze domper wel strijd zien. Dit kwam mede doordat Wasmus zijn elftal een-tegen-een over het hele veld liet spelen. Honselersdijk kreeg twee goede mogelijkheden via Patrick van der Ende, maar de bezoekers moesten tot de 89ste minuut wachten voor de aansluitingstreffer. Jasper Steringa kogelde raak, waarbij de bal nog even het been schampte van Patrick Kester. In een alles of niets poging voor de onverdiende gelijkmaker counterde Stellendam uiteindelijk naar de 3-1 overwinning. “De ploeg krijg ik op het ogenblik niet aan het voetballen. Waar het aan ligt weet ik niet. Op de training bereiken we een hoog niveau, maar tijdens de wedstrijd komt het er niet uit. We moeten weer keihard gaan werken om aan het voetballen te geraken. Overigens hebben we in de eerste helft geen kansen gecreëerd en dat baart mij zorgen”, aldus Wasmus die eigenlijk concludeerde dat zijn elftal eigenlijk niet in de problemen had mogen komen tegen een ploeg als Stellendam. Geen enkele Honselse speler ontving een gele kaart. Unrestricted