20

Groot Naaldwijk Marco Streefland, d.d. 24-10-2004 Honselersdijk-Strijen 2-1 (1-1) Het spelpeil was niet al te best op sportpark De Strijphorst, maar daar maalden de Honselse supporters en spelers niet om. Het resultaat was er naar, namelijk drie punten en dat was het voornaamste. Trainer Roy Wasmus was zeer tevreden op zijn jonge ploeg die op basis van een flinke dosis strijdlust de drie punten binnen wist te slepen. Honselersdijk en Strijen vochten een duel uit op het middenveld. De bezoekers hanteerden veelvuldig de lange bal en verraste daarmee de thuisploeg. In het begin van het duel had Strijen meer grip op de afvallende bal, maar naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Honselersdijk ook meer grip op de afvallende bal. De eerste mogelijkheid was voor Honselersdijk. Patrick van der Ende pikte een te korte terugspeelbal op, maar verslikte zich uiteindelijk in het leder. Na ruim 40 minuten werd de ban gebroken. Joey Heskes scoorde zijn eerste seizoenstreffer. Vlak voor de pauze kwam Strijen langszij. Het was een van de weinige kansen van de bezoekende vereniging. Van der Ende viel in de tweede helft uit met een hamstringblessure. Zijn vervanger was Tom Lobert, die rechts op het middenveld ging spelen. Mike Mast ging naast Kester in de spits spelen. Honselersdijk kwam na ruim 70 minuten op een 2-1 voorsprong. Patrick Kester scoorde zijn zesde seizoenstreffer. De trainer van Strijen greep in een bracht een extra spits met lengte. Wasmus reageerde met het inbrengen van Rino Vijverberg voor de geblesseerd geraakte Jerry van der Meer. Strijen zette aan voor een slotoffensief, maar liep zich stuk op de Honselse defensie. In de counter bleek de thuisploeg te onrustig waardoor het karwei niet afgemaakt kon worden. Het bleef tot aan het laatste fluitsignaal spannend. “Het was hard verwarmend om te zien hoe de jongens streden voor een goed resultaat”, eindigde Wasmus. Geen enkele Honselse speler ontving een gele kaart. Unrestricted