21

Wedstrijd 8 30 oktober 2004, 14:30 uur v.v. Maasdam – Honselersdijk: 2-1 Groot Naaldwijk Marco Streefland, d.d. 31-10-2004 Maasdam-Honselersdijk 2-1 (1-1) Voor de derde keer dit seizoen verloor Honselersdijk een uitwedstrijd. Op de openingsdag was Smitshoek al te sterk (2-4) en vervolgens won Stellendam met 3-1 nadat Honselersdijk daar tussendoor nog op vreemde bodem gewonnen had van Monster (2-1). Afgelopen zaterdag wist Maasdam een nipte 2-1 voorsprong over de eindstreep te halen. Trainer Roy Wasmus diende met een zeer jong elftal (gemiddeld 22 jaar) aantreden, want acht spelers waren niet aanwezig vanwege blessures en vakantie. Honselersdijk knokte hard voor een goed resultaat en had zelfs een positieve score kunnen halen indien de kansen in de tweede helft afgemaakt waren. Nu kregen de bezoekers ruim tien minuten voor tijd de spreekwoordelijke deksel op de neus. Maasdam scoorde uit de enige goede kans in het tweede bedrijf. Honselersdijk keek na ruim een kwartier spelen tegen een 1-0 achterstand aan. Maasdam wist te profiteren van een onnodig weggegeven vrije trap. De gelijkmaker was van mooie klasse. Tom Lobert ontving tien meter over de middellijn de bal en zag dat de doelman te ver voor zijn goal staan. Met een mooie lob verschalkte de middenvelder de Maasdamse doelman. Het was zijn eerste competitiedoelpunt in het Oranje keurkorps. Vlak voor de pauze maakte Tom Gram zijn opwachting in de basis. Joey Heskes verliet het veld. In de tweede helft kwam Niels Lobert, tweelingbroer van Tom, het veld in voor Jerry van der Meer (hamstringblessure). Na de 2-1 voorsprong van de thuis probeerde Honselersdijk alles op alles te zetten. Dit leverde vlak voor tijd bijna de gelijkmaker op, maar het zat Rino Vijverberg niet mee. Laatst genoemde ontving een gele kaart evenals Tom Lobert. Unrestricted