22

Wedstrijd 9 6 november 2004, 14:30 uur Honselersdijk – N.S.V.V.: 0-3 Groot Naaldwijk Marco Streefland, d.d. 07-11-2004 Honselersdijk-NSVV 0-3 (0-1) “We zitten in de hoek waar de klappen vallen”, was de reactie van trainer Roy Wasmus. “We hadden zes punten uit de laatste twee wedstrijden moeten hebben, maar we hebben er nu nul, dat is de realiteit.” Het zijn pittige tijden voor de trainer, want van de selectie waren nog steeds acht spelers geblesseerd. Daarnaast viel Jerry van der Meer in de warming-up uit met een blessure. Niels Lobert maakte zijn debuut in de basis na zijn invalbeurt (debuut) van vorige week tegen Maasdam. Het gebrek aan scorend vermogen deed Honselersdijk voor de tweede week op rij de das om. De kansen worden wel gecreëerd, maar op de een of andere manier wil de bal niet het net laten bollen. Honselersdijk speelde volgens Wasmus een goede wedstrijd. Voetballend was het in orde, er werden kansen gecreëerd en er werd weinig weggegeven. Toch kwamen de bezoekers uit Numansdorp een minuut voor de pauze aan de leiding. “Frustrerend, want we hadden al lang en breed met twee goals voor moeten staan.” In de tweede helft speelde Honselersdijk iets minder dan de eerste helft. Desondanks had de gelijkmaker op het scorebord moeten staan. Tom Lobert schoot de bal uit de draai en zag tot zijn verbazing de bal via de paal het speelveld weer inkomen. NSVV loerde op de fout bij de opponent en was daar succesvol in. Tom van Schie speelde Erik van Velden aan die te lang treuzelde om de bal te spelen, waardoor een tegenstander de bal van zijn voet af speelde. Enkele seconden later stond de 02 op het scorebord. De wedstrijd was eigenlijk al beslist. Honselersdijk probeerde nog iets te forceren door een-op-een te gaan spelen, maar in plaats van de verdiende aansluitingstreffer viel de goal aan de andere kant: 0-3. Alleen Sander Noordermeer ontving een gele kaart. Unrestricted