26

Wedstrijd 11 27 november 2004, 14:30 uur Honselersdijk – N.T.V.V.: 3-1 Gehavend Honselersdijk strijdend naar verdiende overwinning Groot Naaldwijk Marco Streefland, d.d. 28-11-2004 Na drie nederlagen op rij behaalde Honselersdijk een knappe overwinning op NTVV. Het werd 3-1 voor de ploeg van trainer Roy Wasmus. Door de zege heeft Honselersdijk aansluiting gekregen met de tegenstander uit Nieuwe Tonge. Opvallend waren de doelpunten van Mike Mast. De rappe buitenspeler scoorde twee keer. Het waren zijn eerste doelpunten van het seizoen. De laatste leer dat Mast twee keer wist te scoren in de competitie was in de thuiswedstrijd tegen Maasdam op 27 september 2003. Het ging precies op identieke wijze, namelijk de ene goal met zijn rechter- en de ander met zijn linkervoet. Ook toen leverde het een 3-1 overwinning op. Wasmus diende het te doen zonder negen selectiespelers. Een aantal was een weekend weg en een aantal was geblesseerd. Het tweede elftal was hiervan de dupe, maar net als het vlaggenschip wist het tot winst te komen. Vooral de teamgeest, inzet en strijd waren het medicijn op sportpark De Strijphorst. “Er stond een vechtmachine in het veld met af en toe goed voetbal.” Wasmus deed na ruim een kwartier een tactische ingreep en dat pakte wonderbaarlijk goed uit. Mast (op positie van Patrick van der Ende) en Niels Lobert (rechtshalf) werden van positie gewisseld. Mast diende te vaak mee te lopen met zijn directe opponent waardoor de aanvaller weinig aan aanvallen toe kwam. Na ruim een half uur spelen opende Niels Lobert de score. Voor de eerstejaars senior zijn eerste competitietreffer in het eerst elftal. Gezien het spelbeeld had de score na de eerste 45 minuten meer kunnen zijn in het voordeel van Honselersdijk. De thuisploeg kwam wat slapjes uit de kleedkamer. NTVV kreeg enkele mogelijkheden, maar wist niet tot score te komen. Na ruim 18 minuten verdubbelde Mast de marge en niets leek de thuisploeg in de weg te staan voor een overwinning. Echter, binnen een minuut stond de aansluitingstreffer op het scorebord. Slecht verdedigen van Honselersdijk leverde een doeltreffende schietkans op. NTVV zette aan door veelvuldig de lange bal te hanteren. De Honselse defensie kwam nog een keer in de problemen en tot opluchting van iedereen viel de bal op de lat. Vlak voor tijd scoorde Mast zijn tweede van de middag en bracht de 3-1 eindstand op het scorebord. Scheidsrechter Looije (’s-Gravenzande) gaf geen enkele Honselse speler een gele kaart. Unrestricted