22

Wedstrijd 24 (competitiewedstrijd 13) Maasdijk – Honselersdijk: 0-1 (0-0) Zaterdag 26 Januari 2008, 14:30 uur Maasdijk – Honselersdijk 0-1 Uw razende reporter heeft elders in het krantje al een letterkundig hoogstandje achtergelaten. Zaterdag speelde onze plaatselijke trots tegen Honselersdijk, winst was erg belangrijk met het oog op degradatie naar de 4e klasse. De eerste helft was de wedstrijd in handen van Honselersdijk, maar er werd met 0-0 aan de thee begonnen. De tweede helft was Maasdijk duidelijk in het overwicht, er waren een aantal gevaarlijke momenten, maar er werd helaas niet gescoord. Robert Quak kreeg een redelijke kans, maar het veld wilde niet mee werken aan een doelpunt. Erik Groenheide kwam een aantal keer gevaarlijk door aan de linkerkant, maar ook dit resulteerde niet in het gewenste doelpunt. Tot overmaat van ramp maakte Honselersdijk uit een doodgevallen voorzet de 0-1. Hierna kon Maasdijk wel de vereiste strijd en inzet op de mat leggen, maar kon helaas niet scoren. Met de winst van DVO op KMD wordt het de komende weken erg belangrijk om punten te pakken, mannen.. jullie weten wat jullie te doen staat. Excuses voor het wat korte verslag deze keer, de teleurstelling voert nog de boventoon op deze maandagmorgen. zaterdag 26 januari 2008: S.V. Honselersdijk wint Het eerste elftal boekte een belangrijke overwinning. De eerste competitiewedstrijd in 2008 werd met 0-1 gewonnen van Maasdijk. Het winnende doelpunt viel in de 85e minuut. Matchwinnaar werd Ard Koole met een fraaie kopbal. De foto is van Jan Plomp.