23

Wedstrijd 25 (competitiewedstrijd 14) Honselersdijk – DVO ‘32: 1-2 (0-1) Zaterdag 9 Februari 2008, 14:30 uur zaterdag 9 februari 2008: S.V. Honselersdijk verliest Het eerste elftal kon niet winnen van DVO'32. Al in de eerste minuten kreeg S.V. Honselersdijk de kans om de score te openen (zie foto's). Het eerste kwartier dreef het eerste tegenstander DVO'32 terug op eigen helft. Helaas leverde dat geen doelpunt op. De eerste de beste kans voor DVO'32 was wel raak. In de 19e minuut werd het 0-1. Na de thee kreeg S.V. Honselersdijk direct de kans op 1-0. Helaas. De kansen bleken in de tweede helft alleen aan onze gasten besteed. In de 70e minuut werd het 0-2. In de blessuretijd scoorde Morad Naimi nog 2-1. Dat betekent uithuilen en kijken naar de volgende wedstrijd. Ook daar zijn weer drie punten te halen. De opstelling: Tom van Schie; Mink Kuiper (56e minuut Jim Vijverberg), Ard Koole, Leo Bruinen, Lex Ophorst, Tom Lobert, Niels Bransen (68e minuut Wesley Willemsen), Loek Grootscholten, Roel van Meurs (46e minuut Monsour Elmahjari), Morad Naimi, Mike Mast. Reservekeeper Leon van Schie. 09-02-08 Honselersdijk DVO’32 1-2 (0-1) Vandaag uit tegen Honselersdijk, die DVO’32 in de thuiswedstrijd naar een 0-5 nederlaag counterde. De eerste kans van de wedstrijd was voor Honselersdijk. Een hard schot werd door Michel Zuur uit de hoek geranseld. Na een kwartier kreeg DVO meer greep op de wedstrijd. Honselersdijk viel aan zonder echt gevaarlijk te worden en DVO counterde waar mogelijk, een van die counters in de 19e minuut leverde de voorsprong op. Jethro de Heer verschalkte doelman Tom van Schie met een lage schuiver. 0-1. Hierna kreeg Michel van Geest nog een goede gelegenheid om de 0-2 aan te tekenen, helaas voor DVO lag Tom van Schie in de weg. Honselersdijk kreeg in de eerste helft nog twee gelegenheden uit vrije trappen, deze gingen echter over en naast zodat er met 0-1 gerust werd. In de tweede helft hetzelfde beeld, Honselersdijk probeerde aan te vallen en DVO counterde naar hartenlust. Wat in de 70e minuut in de 0-2 resulteerde. Nadat de doorgebroken Michel van Geest eerst nog tegen Tom van Schie had aangeschoten, zag Michel de opgekomen Job Muis, die de assist binnenschoot. Hierna bleek eindelijk de wedstrijd gespeeld, Honselersdijk speelde erg slordig en zag geen kans om de hechte DVO defensie te verontrusten. Toch kwam Honselersdijk nog ver in blessuretijd op 1-2. Een voorzet werd door Mourad Naimi beheerst achter Michel Zuur geschoten. Voor Honselersdijk kwam deze aansluittreffer te laat, nog geen minuut later kon DVO de tweede overwinning op rij vieren.