25

Wedstrijd 28 (competitiewedstrijd 16) Honselersdijk – Excelsior Pernis: 0-0 (0-0) Zaterdag 23 Februari 2008, 14:30 uur Gelijkspel voor Excelsior Pernis 1 Uitslag 0 - 0 Vandaag stond voor Excelsior Pernis wederom een uit wedstrijd op het programma. Het is alweer de 3e wedstrijd in februari die uit gespeeld diende te worden. Excelsior Pernis miste vandaag naast de hoofd trainer Miquel Munoz ook nog eens 7 mensen door vakantie en blessures. Bij aanvang waren de intenties bij Excelsior Pernis duidelijk en wist iedereen wat hun te doen stond. De lijn van vorige week bij Lombardijen in de 2e helft doortrekken. Helaas lukte dit geen moment. Excelsior Pernis speelde zijn slechtste wedstrijd van het seizoen. Waar Excelsior Pernis normaal gesproken sterk in is voetballen, dat zat er vandaag geen moment in. Excelsior Pernis probeerde het de gehele wedstrijd wel maar het lukte niet of nauwelijks. Ondanks dit waren de beste kansen van de 1e helft tot 3 maal toe voor Jurendi Paulina maar hij kon het niet niet vinden. Zo werd de rust bereikt met 0-0. Na de rust probeerde Excelsior Pernis zich nog te herstellen maar helaas wist de ploeg dit niet te realiseren en ging het verder waar het de 1e helft was gebleven. Het kwam na 15 minuten in de 2e helft zelfs goed weg daar de spits van Honselersdijk geheel vrij in de 5 meter de bal verkeerde raakte en de bal in de handen van doelman van Bokkum schoot. Daarna was het Excelsior Pernis dat dacht op een 0-1 voorsprong te komen via Jeffrey v Offeren. Na een voorzet van Ivan Oversluizen zit de doelman van Honselersdijk mis en schiet van Offeren de bal in het doel maar de scheidsrechter keurt de bal af na vermeend hinderen van de keeper. Excelsior Pernis probeerde de 0-1 de forceren maar was vandaag totaal machteloos. Honselersdijk probeerde er via de counter uit te komen. 1 minuut voor tijd komt Excelsior Pernis wederom goed weg daar een doelpunt wegens buitenspel word afgekeurd. En zo eindigde de wedstrijd zoals het begon, 0-0. Excelsior Pernis speelde vandaag zijn slechtste wedstrijd van het seizoen. Ondanks het gelijke spel liep het wel weer een punt uit op Monster dat met 2-1 verloor bij Maense. Het verschil op de ranglijst bedraagt nu 6 punten. Volgende week speelt Excelsior Pernis thuis tegen de hekkensluiter in de 3e Klasse C, Maasdijk. Aanvang 14.30 uur.