11

– Desinfecteren van belangrijke contactpunten: · Stoelen, tafels, deurklinken, relingen, toiletten, eventuele slaapruimtes, etc. · Frequentie van desinfecteren aanpassen aan de aard en de duur van de activiteit. – Ontsmetten of grondig wassen van de handen op regelmatige tijdstippen. · Inschepen, uitschepen, aan boord, etc. – Bij aanbieden van drank of maaltijden aan boord moeten de geldende horecamaatregelen gerespecteerd worden. Als dit niet in alle omstandigheden mogelijk is: passende preventiemaatregelen die ‘een minstens gelijkwaardig niveau van bescherming’ bieden implementeren. – Bij meerdaagse tochten (met overnachting aan boord): · Social distancing moet gerespecteerd worden tussen de slaapplaatsen en voldoende ventilatie moet voorzien worden in de slaapruimtes. · Deze regel geldt niet voor mensen die onder hetzelfde dak wonen of tot de duurzaam onderhouden nauwere contacten behoren. · Eventueel verlagen van de capaciteit waar nodig. Boot e~magazine / oktober 2020 - pg. 11

12 Online Touch Home


You need flash player to view this online publication