55

Zaterdag 16 januari 2016 moesten wij tegen Udiros spelen in Nieuwehorne waar mijn opa en oma wonen. De opstelling was: Murk, Grietsje, Eelco en ik begonnen in de aanval. In de verdediging zaten: Nynke, Hessel, Silke en Sietske; zij moest als jongen spelen omdat Reinder en Willem er niet waren. Ik vond het niet zo’n leuke wedstrijd. En we hebben met 9-0 verloren. Terug in de auto was het wel erg gezellig. Groetjes Fenna van der Mark 23 januari hebben we gekorfbald in Ureterp. De club waar we tegen moesten heette KVC. We waren met acht (inclusief twee invallers), dus net genoeg om te spelen. De vakken waar we in moesten spelen waren in de aanval Fenna, Hessel, Berber en Murk en in de verdediging zaten Silke, Eelco, Rikst en ik. Het was een spannende eerste helft want de eerste twaalf en halve minuut scoorde KVC twee keer. In de andere 12,5 minuten scoorde ik de 2-1. Na de pauze ging het wel slechter met ons want toen scoorde KVC de 3-1, maar gelukkig scoorde Fenna nog de 3-2. Helaas scoorde KVC nog twee punten zodat wij verloren met 5-2. Groetjes Willem Reitsma Zaterdag 30 Januari 2016 hebben wij in Balk gespeeld. De tegenpartij was Harich. Daar hebben we wel vaker tegen gespeeld. De vakken waren aan het begin van de wedstrijd aanval: Silke, Grytsje, Eelco, Willem en in de verdediging: Nynke, Reinder, Hessel en ik. We hadden twee wissels. Dat waren Fenna en Murk. De stand voor de pauze was 1-1 en Reinder had gescoord. In de tweede helft werd Fenna gewisseld voor Silke en Murk voor Eelco. Na de pauze scoorde de tegenpartij er nog één. De eindstand was 2-1. En het was een leuke wedstrijd. Groetjes Sietske Zijlstra We moesten zaterdag 5 januari 2016 tegen Udiros We speelden in Easterein. De vakken waren in de eerste helft: Silke, Eelco, Hessel en Grytsje. Het andere vak was: Willem, Nienke, Reinder, Sietske. De tweede helft: - Fenna, Eelco, Hessel en Grytsje - Willem, Nienke, Reinder en Sietske De stand in de eerste helft was 0-3. In de tweede helft was de stand 0-10. Het was wel een mooie wedstrijd. Groetjes Grytsje Stremier Mandeguod 53