45

Er werden veel doelpunten door dezelfde personen gemaakt. Schelte en Mark maakten beide vier doelpunten. Rutger heeft enorm zijn best gedaan, maar ondanks zijn mooie pogingen niet gescoord. Topscoorder was Marten met vijf doelpunten. Na de wedstrijd kreeg ons team nog een compliment van de scheidsrechter; wij waren een heel leuk team en hadden sportief gespeeld. Daar konden we mee thuis komen. Marten Wik '34 A2 - WWC A1 In de aanval begonnen Cornelis, Marten, Wiepkje en Marije, in de verdediging Mark, Schelte, Rutger en Ilse. De wedstrijd begon en het stond al snel 2-0 voor WWC, maar toen kregen we ook al snel weer twee punten tegen en stond het dus gelijk. Eigenlijk ging het de hele wedstrijd zo, dus we waren zeker aan elkaar gewaagd. Ook de 2e helft was spannend. Uiteindelijk stonden Mark, Schelte, Rutger en Ilse in de aanval en Cornelis, Marten, Wiepkje en Marije in de verdediging. De verdediging hield het goed dicht en de tegenpartij raakte in de stress waardoor ze al snel hun bal kwijt raakten in de aanval. Zo had de aanval van WWC veel balbezit. Schelte heeft er nog mooi twee ingeschoten van afstand, waardoor het uiteindelijk 9-7 is geworden voor WWC. Marten heeft deze wedstrijd de meeste goals gemaakt. Marije, Ilse en Wiepkje WWC 2 – Parabool Zaterdag 23 september gingen we om half tien naar Groningen om tegen Parabool te spelen. Het was een mooie zonnige dag om te spelen. In de eerste helft kwamen er veel schoten aan bod van beide kanten en kwam het op het eind van de eerste helft op een stand van 10 – 8 voor WWC. Na de pauze werden er in de tweede helft maar liefst zes goals gemaakt waardoor we op 16 – 9 kwamen te staan. Er werd vaak door gewisseld waardoor er snelheid en variatie in het spel bleef. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd gewonnen met 18 – 12 en konden we met een goed gevoel weer naar huis. Rutger Mandeguod 43