34

UITSLAGEN SENIOREN Montagnards 1 Geen bijdrage Uitslagen: Montagnards 1—GFC’33 1 Hegelsom 1—Montagnards 1 America 1—Montagnards 1 Montagnards 1—Meterik 1 Montagnardsf 1—EWC ‘46 1 SV Oostrum 1—Montagnards 1 1-3 1-0 0-3 0-8 3-3 2-2 Montagnards 2 24 Oktober Montagnards 2- Stormvogels 2 6-2 Een mooie Donderdagavond, perfect voetbal weer. Wij hadden de Bekerwedstrijd tegen de Stormvogels nog op ons vizier, waar we binnen 8minuten 2-0 achterstonden. Echter nu waren de rollen omgedraaid. Met een aanvallende opstelling4-3-3 werd er bij vlagen weer goed voetbal gespeeld. Na 30 minuten stonden we al met 4-0 voor en had Dick 2x gescoord en Ramon en Dex een keer. Dick maakte op voortreffelijke wijze zijn Headtrick in de eerste helft al. De wedstrijd werd rustig uitgespeeld met een 6-2 eindstand. 3 November Achates 3– Montagnards 2 5-1 We moesten naar Ottersum, Achates 3, een elftal vrienden die goed op elkaar waren ingespeeld. Voor de wedstrijd begon werd ik al de oren gewassen door de scheidsrechter. Wat wel mocht en wat niet mocht, eigenlijk alles…. Pasjes werden gecontroleerd, eerste keer trouwens. Wij waren aangevuld met 3 spelers van de A-jeugd. De eerste helft was het al 3-0 voor de thuisploeg. De A-jeugd speelde een voortreffelijke wedstrijd. Het kon ook niet uitblijven na regelmatig geroep naar de scheidsrechter dat enkele spelers uit de dug-out werden geboden door de scheidsrechter. Maar helaas we verloren de pot met 5-1. 17 November Montagnards 2 – DEV Arcen 2 1-1 34