35

24 November Montagnards 2 - DSV 2 0-2 Het werd me moeilijk gemaakt, we misten veel verdedigers en we moesten tegen de nummer 2. Stef werd als laatste man neergezet, een echte Ausputzer. Een positie waar hij normaal niet speelt. Vandaag lag het accent op de verdediging en hoopte we op een goede counter. De verdediging hield goed stand en speelde eigenlijk een fantastische helft. Ook vandaag speelde we met spelers van de A Jeugd en ook vandaag weer kwamen die goed voor de Dag. Bram V en Said F. Helaas waren Peter en Dick niet in hun goede doen en konden we de eerste helft weinig uitrichten. Dan kwam helaas de 0-1, onverdiend, afdwalende bal. In de tweede helft hadden wij zelfs kansen op de 1-1 maar kregen helaas niet de verdiende penalty en rode kaart toegewezen. Het spel ging aardig heen en weer, en toen kwam het noodlot, een zwakke terug speel bal, belande bij de verkeerde, 0-2. Einde wedstrijd 0-2 Uitslagen: Montagnards 2 – Stormvogels 2 Achates 3– Montagnards 2 Montagnards 2 – DEV Arcen 2 Montagnards 2 – DSV 2 Excellent 2 – Montagnards 2 6-2 5-1 1-1 0-2 5-0 35