36

Montagnards 3 Een karig verslag aan de kant van ’t derd deze keer. We hebben de afgelopen tijd 5 wedstrijden gespeeld en wisten vier keer te winnen. Van Sambeek werd verloren, maar dit kwam mede door het feit dat het prinsenbal de avond daarvoor plaatsvond. De andere wedstrijden werden keurig gewonnen en kregen we slechts twee tegengoals. Tegen HRC werd er gewonnen door een lucky goal van Michael. De tegenstander geeft een hoge terugspeelbal waarbij de keeper compleet over de bal heen schiet. Michael pikt hem op en loopt hem het lege doel in. Voor de rest nog een megagrote kans voor Stef, maar hij torpedeert de bal vanaf 5m over het vangnet heen. Na afloop hebben we met 3 man een kwartier naar die bal lopen zoeken. Tegen Holthees werd er met 4-1 gewonnen door tweemaal twee goals van Rick en Michael. Uit bij Merselo werd er met 2-0 gewonnen door goals van Brinn en Rick. Deze wedstrijd waren we beter dan de tegenstander, al duurde het tot de tweede helft dat we het net vonden. Roos heeft een uitstekende wedstrijd gekeept en heeft de 0 gehouden. Thuis tegen Sambeek komen we na een 1-0 achterstand op een 2-1 voorsprong. Twee keer Teun die een aangeraakt schot in de goal ziet verdwijnen. Helaas krijgen we net voor rust de 2-2 tegen. Na de rust zijn we het eigenlijk kwijt en staan het middenveld te diep waardoor we niet meer aan het voetballen komen. De tegenstander weet deze ruimte te benutten en maakt nog 3 goals in de tweede helft, 2-5 dus helaas. De laatste wedstrijd van de afgelopen periode was thuis tegen SV United. Bijna iedere kans vliegt erin en met rust staan we dan ook met 5-1 al voor. Tweede helft wordt er nog eentje bij geprikt. Goals deze wedstrijd van Rick (2x), Mo, Daan, Teun en Cas. Noemenswaardige vermelding voor Bart Geurts die uitstekend zijn doel heeft verdedigd. Hij pakt op het laatst een 1-tegen-1-situatie door zich helemaal om te draaien en de spits tegen z’n kont te laten schieten. Briljant bedacht. Uitslagen: Montagnards 3 – HRC’27 3 V.V. Holthees-Smakt 2 – Montagnards 3 Merselo 2 – Montagnards 3 Montagnards 3 – Sambeek 3 Montagnards 3 – SV United 5 1-0 1-4 0-2 2-5 6-1 Montagnards VR 1 27-10-2019 Wedstrijdverslag Montagnards VR1 – SSS ’18 VR2 (1-4) Gisteren stond de wedstrijd tegen Overloon op de planning. Het was een wedstrijd waar we in principe van hadden kunnen winnen maar helaas mocht dat niet zo zijn. 36