37

De eerste helft begon goed. Zo hadden we in de 3e minuut al op doel geschoten maar deze ging er helaas niet in. De communicatie was in het begin ook heel goed, maar toch kwam al gauw de 0-1. Na helaas niet goed te spelen en niet goed op elkaar te letten viel al snel de 0-2 en de 0-3. Daar werd het team niet blij van en werd er een stuk feller gevoetbald. Ashley maakte ruimte en schoot 2 maal op doel, helaas 1x tegen de keeper aan en 1x op de lat. Vervolgens probeert Vera het nog een keer maar beland de bal weer op de lat. Zo gingen we de rust in met een 0-3 achterstand. Na in de rust te zijn aangesproken op de felheid en het samenspel gingen we de tweede helft in met de instelling om te winnen. Zo was er in de 2e minuut al een schot op doel door Sandy . Het ging er een stuk feller aan toe in de tweede helft. Laura , die pas haar 2e wedstrijd speelde, maakte erg goede acties om de tegenstanders uit te spelen en vrij te komen. Dat zorgde ervoor dat we veel binnen het 16 meter gebied van de tegenstanders kwamen wat voor spanning zorgde. Dat was goed te zien bij Eric die de frustratie van het niet scoren op het veld af reageerde (zie foto). Na een aantal spannende minuten wist Kaylee te scoren, en dat was verdiend! Helaas viel niet al te veel later de 1-4. Gelukkig zorgde dat er niet voor dat we de hoofden lieten hangen maar dat we juist nog meer wilde winnen. Zo heeft Lisa nog een schot op doel geplaatst en ook Loes , maar helaas wisten de ballen niet in het net te komen. Op naar volgende week, de wedstrijd uit tegen BVV’27 VR1. Keepster: Rimke Ebus Doelpuntenmaakster: Kaylee Mans 03-11-2019 BVV’27 VR1 - Montagnards VR1 (3 -2) Vandaag stond de wedstrijd tegen BVV’27 op het programma. Bij deze wedstrijd hadden we verwacht te winnen of in ieder geval aan elkaar gewaagd te zijn. Helaas is zoals aan de uitslag te zien dat dat helaas niet is gelukt. De eerste helft begonnen we niet goed. Zo viel er na een paar seconden al de 1-0 voor BVV. Dat kwam doordat het samenspel en communiceren waardeloos was. Al gauw wisten we ons te herpakken en gingen we goed voetballen. Zo kreeg Sandy de bal voor het doel maar wilde die er helaas niet in. Na zo ongeveer een half uur goed te hebben gevoetbald werd dat beloond met de 1-1 door Lisa K. Zo zijn we ook de rust in gegaan. De tweede helft begonnen we sterk en hadden we naar een paar minuten de 1-2 gemaakt. Deze was wederom van Lisa K. BVV werd feller er maakt niet lang erna de 2-2. Zo ging het een beetje heen en weer. Daar was Loes het niet mee eens en wilde graag dat Montagnards weer aan de bal kwam. Zo maakte ze een prachtige actie naar voren maar kwam die helaas net niet goed uit. Helaas wist BVV de 3-2 te maken en is dat ook de eindstand gebleven. 37