38

Zoals te zien was Eric ook deze wedstrijd weer het veld aan het ploegen door de spanning… De wedstrijd was een beetje teleurstellend maar we hebben er weer wat van geleerd en kijken met alle plezier naar de wedstrijd van aankomende zondag uit! Keepster Rimke Ebus Doelpuntenmaakster: Lisa Koppes 2x 10-11-2019 Volharding VR2 - Montagnards VR1 (3-1) De eerste helft begon niet goed. Zo kwamen we binnen enkele minuten op 10 achterstand. Dat maakte ons gelukkig wakker en zorgde ervoor dat we goed aanvallend gingen voetballen. Er zijn veel schoten op doel geweest en goede acties gemaakt, wat uiteindelijk resulteerde in een goal gemaakt door Ashley. Dit bracht de stand op 1-1. Na een overtreding van Mirte kregen we een vrije trap tegen, de bal werd geplaatst rond de 18 meter en er werd met een krachtig schot tegen de bal aan geschopt. Onze uitstekende keepster Anke wist de bal gelukkig uit het doel te houden! We gingen vol goede moed de rust in. De tweede helft zijn we ijzersterk begonnen en hebben we ècht gevoetbald. Er werd goed naar elkaar gekeken en gepraat wat er voor zorgden dat we veel op doel konden schieten. Helaas wilde de bal er gewoon niet in. Zo had Sandy een goede kans maar kwam die op de paal. Rond de 70e minuut viel de 2-1. Dit omdat we net dat moment niet goed samen speelden. De felheid kwam weer terug en hebben we niet opgegeven tot het eind. Helaas wist de 3-1 net voor het eindsignaal te vallen. Keepster: Anke van Roosmalen Doelpuntenmaakster: Ashley Beumers 01-12-2019 ZSV Vr – Montagnards Vr1 Afgelast Uitslagen: Montagnards VR1 – SSS ’18 VR2 Bvv’27 VR1 - Montagnards VR1 1-4 3 -2 Volharding VR2 - Montagnards VR1 3-1 Montagnards veteranen Een makkelijke overwinning tegen een matig SVEB. De eerste 10 minuten ging de wedstrijd nog gelijk op maar na de 1-0 was het gedaan met de dadendrang van onze tegenstander. Met een 4-0 ruststand wordt het uiteindelijk 7-0. Roel Cuppen 1-0, Marcel Martens 2-0, Bart van Mil 3-0, Ties Keiren 4-0, rust, Mark Peters 5-0, Mark Peters 6-0, Ramon Jaspers 7-0. 38