26

UITSLAGEN SENIOREN Montagnards 1 190428 Oostrum 1 - Montagnards 1; 3-4 In een doelpuntrijk duel pakt Montagnards de verdiende 3 punten. Naast prachtige doelpunten van beide ploegen gebeurde er voldoende om over na te praten. Al na 8 minuten werd een van de drie vermeende penalty’s voor Montagnards niet gegeven. Na 10 minuten tikt Jens Vervoort een mooi genomen corner net naast. Vijf minuten later gaat een afstandsschot van Jesse Jaspers net over. In de 17de minuut weet Jesse echter wel de 0-1 te scoren uit een bekeken vrije trap. Minuutje later weer een vermeende penalty voor Montagnards. Halverwege de eerste helft scoort Jesse zijn tweede met een prachtig schot over de keeper. Een wereldgoal! Het staat 0-2. Ook Oostrum creëert kansen en laat bij tijden mooi. combinatiespel zien. In de 23ste minuut een schot net voorlangs waar Koen Lemmen vijf minuten later een afstandsschot knap uit de hoek duikt. Een minuut later kopt de nr 7 een prachtige corner in voor de 1-2. Tien minuten voor de pauze tikt Tim Martens een vrije trap van Jesse door die door Bram van Roosmalen wordt ingeschoten. Het staat 1-3. De koek is nog niet op.. Oostrum onderschept een bal die slim wordt doorgetikt een afgemaakt tot de 2-3. Bram van Roosmalen krijgt nog een gele kaart voor commentaar. Direct na de pauze wordt een kansrijk moment van Willem van der Maazen afgefloten. In de 46ste minuut completeert Jesse zijn hattrick na een vrije trap tot de 2-4. In de 51ste minuut verkleint Oostrum de achterstand door een prachtig schot van nr 9. Ook dit was een wereldgoal die de stand op 3-4 brengt. Vanaf dan wordt het spannend. Milan Gelden vervangt Wouter van de Ven in de 54ste minuut, Jens Arntz valt geblesseerd uit. Zijn plaats wordt ingenomen door Luc Stevens. In de 78ste minuut neemt Michael Weijs de plaats van Tim Martens in. 2 minuten voor het einde mist Willem van der Maazen een 100% kans door gelukkig ingrijpen van de keeper. Spannend tot het einde maar de punten gaan mee naar een goed en gedreven spelend Bergen. Keeper: Goal: Man of the match: Koen Lemmen Jesse Jaspers (3x) Bram van Roosmalen Jesse Jaspers 22