28

door Jens Vervoort in het vijfmetergebied wordt afgemaakt tot 1-0. Het was ook een wedstrijd van dubieuze beslissingen van de scheids die tot protesteren van spelers leidt. Milan Gelden krijgt er in de 38ste minuut geel voor. Felheid in duels brengt een verdediger van BVV tot het onregelmatig afstoppen van Jesse Jaspers. Ook dit levert geel op. In de 45ste minuut maakt BVV gelijk uit een vrije trap. Beide ploegen gaan met een gelijkspel de kleedlokalen in. Na de pauze komen Luuk van Kessel en Michael Weijs in het spel voor respectievelijk Milan Gelden en Willem van der Maazen. Dit loont meteen door een goeie actie van Michael Weijs die wordt afgemaakt door Jesse Jaspers tot een mooie 2-1. Zes minuten later krijgt Bram van Roosmalen terecht geel voor duwen. Even later wordt een goed schot van Jesse Jaspers gestopt door de keeper van BVV. Daarna wordt het spannend. De ene actie van beide teams volgt de andere op, zo ook reddingen van de keepers. In de 78ste minuut vervangt Cas Jacobs Wouter van de Ven. Twee minuten later volgt de meest dubieuze beslissing waarbij BVV met een onterechte penalty tot 22 komt. Voor Montagnards een teleurstellende middag waarbij de plaatsen op de ranglijst gehandhaafd blijven. Nog slechts twee wedstrijden dit seizoen. Keeper: Goal: Man of the match: Koen Lemmen Jens Vervoort Jesse Jaspers Jesse Jaspers 190519 FCV 1 - Montagnards 1; 2-0 Montagnards verliest op een warme zondagmiddag van de kampioen met 2-0. Opvallend was dat het een evenwichtige wedstrijd was waarin Montagnards verschillende goeie kansen had. Twee eenvoudig verkregen goals beslissen uiteindelijk de wedstrijd. In de eerste helft was het een aftasten waarin Montagnards op zoek is naar kansen. Na 25 minuten belandt een bal van Montagnards op de paal. In de 43ste minuut een bal van FCV op de paal, waar Montagnards goed weg komt. De tweede helft begint met een pass op de snelle Jens Vervoort. De keeper stopt de aanval. Twee minuten later schiet een middenvelder van FCV onverwachts hoog op goal. De keeper staat aan de grond genageld als de scheids de 1-0 aantekent. In de 50ste minuut trapt Jens Arntz een knappe vrije trap die door de keeper van FCV uit de kruising wordt gedoken. Een minuut later vervangt Rik Ebus de moe gestreden Cas 24