29

Jacobs. Tien minuten in de tweede helft heeft Koen Lemmen een goede redding op de doorgebroken spits van FCV. Ook een vrije trap die kort daarna wordt ingetikt wordt knap door Koen gered. In de 60ste minuut schiet Willem van der Maazen een goede kans te zacht in, de keeper redt. In de 63ste minuut troeft de rechtsbuiten van FCV een verdediger af en tikt de bal langs de keeper in de goal. Het staat 2-0. In de 68ste minuut komt Luc Stevens voor Luuk van Kessel, een minuut later maakt Jeffrey Tissen zijn debuut in Montagnards 1 door Michael Weijs te vervangen. In het laatste kwartier heeft Koen Lemmen nog enkele knappe reddingen. Vier minuten voor het einde lijkt Montagnards toch nog een goaltje mee te pikken maar een kopbal van Willem van der Maazen belandt in de handen van de keeper van FCV. Nog een wedstrijd in de reguliere competitie, waarna Montagnards in de nacompetitie voor behoud van de 4de klasse mag strijden. Keeper: Man of the match: Koen Lemmen Bart Buddiger 190526 Montagnards 1 – DEV Arcen 1; 3-3 In de laatste wedstrijd van de reguliere competitie wilden zowel Montagnards als DEV Arcen een mooie prestatie leveren. Al na 3 minuten scoort Willem van der Maazen de 1-0 uit een corner, de bal valt zonder aangeraakt te worden in het net. Vier minuten later kan Jens Vervoort net niet bij een steekbal van Jesse Jaspers. Aan de andere kant wordt een vrije kans voor DEV geblokt in het zestien meter gebied. Tien minuten voor de pauze voorkomt Koen Lemmen een tegengoal door een vrije trap van DEV stijlvol uit de bovenhoek te duiken. Even later kopt Bram van Roosmalen een geweldige voorzet met kracht op de lat. Vier minuten na de pauze scoort Jesse Jaspers na een afgeslagen aanval van DEV de 2-0. Rik Ebus vervangt de geblesseerde Bart Buddiger. Voor Montagnards blijven de kansen komen. DEV dringt echter aan met een snelle aanvaller die na de pauze in het team is gekomen. Rik Ebus kan met een wanhoop duik naar de bal de 2-1 in de 54ste minuut niet voorkomen. Het wordt wat onrustig. Het goede spel van Montagnards komt onder druk door DEV die kansen ruikt. Toch is het Michael Weijs die aan de andere kant net naast schiet. In de 73ste minuut komt Cas Jacobs voor de moegestreden Jens Vervoort. Waar Jesse Jaspers in diezelfde minuut naast kopt uit een corner, weet hij twee minuten later het net wel te vinden voor de 3-1 na een knappe pass van Bram van Roosmalen. In de 77ste minuut vervangt Luc Stevens Jens Arntz. Vier minuten voor het einde scoort DEV de 3-2 uit een verloren bal op het middenveld. Twee minuten later wordt het nog erger. 25