34

gevonden. Q, aanvaller van dienst maar nog zonder goals dit seizoen, wist dit buitenkansje te benutten en joeg de bal met "mach drei" in de bovenhoek. Lekker Q, toch die goal te pakken. In de slotfase gingen we nog op zoek naar de 4e, deze kwam er ook..... bijna. Bas die een inzet van de tegenstander makkelijk tegenhield en een legendarische sprint zette tot aan de middenlijn, gaf de bal aan Haga en na goed doorzetten van Billy bleef onze Mo helaas niet achter de bal en werd het doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. Mo vond deze beslissing wel te billijken en gaf de scheids een knuffel, die wist op zijn beurt niet wat hij er mee aan moest en floot maar voor het einde van de wedstrijd. Juliana Mill 6 – ’t Viert [1-12] Vanmorgen stond na een avondje kermis de wedstrijd tegen Juliana Mill op het programma. Nadat we twee man uit bed hadden getrokken konden we vertrekken. Zonder warming up stonden we na 10 minuten al met 3-0 voor. Met rust stond het al 7-0 in het voordeel van ‘t Viert. Na rust werd er snel weer 3 keer gescoord wat resulteerde in een 10-0 voorsprong. Omdat onze grensrechter het leuker vond om met de spelers op de bank te praten dan te vlaggen kon de spits van Juliana Mill, die twee meter buitenspel stond scoren bij gelegenheidskeeper Mike Koenen. Later werd de score nog uitgebreid naar 12-1 wat tevens ook de einduitslag was. Goede overwinning na een avondje kermis. Stef Gramser bedankt voor het uithelpen en jouw 4 goals en 4 assists! Uitslagen: Montagnards 4 – HRC 3 1-0 Juliana Mill 6 – Montagnards 4 Montagnards 4 – DWSH 6 Hapse Boys 6 – Montagnards 4 Montagnards 4 – Sambeek 4 1-12 3-0 1-3 3-6 Montagnards VR 1 28 April America VR1 – Montagnards VR1 Geen Verslag Doelpuntenmaakster: Sanne van Roosmalen Keepster: Rimke Ebus 05 Mei United Vr 1 - Montagnards Vr 1 6-2 Vandaag stond de wedstrijd tegen de dames van United op het programma en wat voor een wedstrijd werd dat!!!! Na een minuut of 15 spelen kwamen we op een verdiende 0-1 voorsprong door een mooi uitgespeelde aanval waardoor Esmee alleen voor de keeper kwam en koelbloedig afrondde. Daarna werd de wedstrijd 30 4-1