35

kort onderbroken door een behoorlijke hagelbui. Na de hagelbui waren we even de concentratie kwijt waardoor United terug kwam op 1-1. Ondanks het goede spel van onze kant kregen we voor de rust nog 2 goals om de oren en zijn we met 3-1 naar binnen gegaan. De 2e helft bleek een hele turbulente helft te worden waar echt alles in gebeurde. Ook in deze helft hebben we laten zien dat we voor niemand bang zijn en geen een tegenstander ons zomaar van de mat speelt. United liep snel uit naar een 5-1 voorsprong en wij hebben nog de 5-2 kunnen maken door een hele mooie goal van Loes. Er werd voor iedere bal gevochten en letterlijk gevochten. De emoties liepen steeds hoger op, niet alleen bij de dames maar ook bij de leiders. Dit liep zelfs zo hoog op dat de scheidsrechter mij met geel achter de afrastering stuurde omdat ik commentaar zou hebben gehad op zijn "geweldige" leiding. Toen kwam de saamhorigheid van de dames naar boven en werd ik netjes door alle reserves vergezeld der die met 12 man in het veld staat is ook heel moeilijk en oneerlijk! Doelpunten: Esmee Kliffen en Loes Munten Keepster: Rimke Ebus 12 mei Montagnards vr 1 - volharding vr 2 0-5 Vandaag stond er weer een tegenstander op het programma waarvan we van tevoren hadden ingeschat om hier punten tegen te pakken. Helaas zoals de uitslag verraadt is dit niet gelukt. Van het begin af aan misten we de scherpte en de felheid vandaag. Er werd op zich niet slecht gevoetbald maar net dat beetje felheid waardoor duels gewonnen worden ontbrak eraan. De eerste helft ging het mooi tegen elkaar op maar creëerden wij geen kansen. Volharding daarentegen scoorde 2 maal door 2 onoplettendheden van onze kant uit waardoor de ruststand op 0-2 werd bepaald. Na de rust waren we wel wat feller maar net niet fel genoeg om volharding voldoende tegenstand te bieden. Op het laatst werden de goals wel erg makkelijk weggegeven en werd de eindstand op 0-5 bepaald. Jammer voor de uitslag maar er is nog steeds progressie te zien wekelijks en het plezier in het voetbal zit er nog steeds in. Mooi om dit iedere week te zien. Nog 2 wedstrijden voor de boeg met het vooruitzicht om toch nog wel het een of andere puntje te pakken. Keepster: Loes Munten 19 mei St Sveb/sporting st vr 2 - montagnards vr 1 9-2 Op een zonovergoten zondagochtend stond de wedstrijd tegen de dames uit broekhuizen op het programma. We hadden ons voorgenomen om vandaag fel van start te gaan en de tegenstander meteen onder druk te zetten. Dit lukte gedeeltelijk, maar er werd op zich mooi gevoetbald. Helaas kregen we al vrij snel de 1-0 om de oren. De grootste 31