34

UITSLAGEN SENIOREN Montagnards 1 181202 Montagnards 1 – Stormvogels 1 2x Afgelast. Nieuwe datum 22 april 14.30uur 181209 Oostrum 1 – Montagnards 1 Afgelast. Nieuwe datum 28 april 14.30uur 181216 Montagnards 1 – America 1 Afgelast. Nieuwe datum 5 mei 14.30uur 190120 Hegelsom 1 – Montagnards 1 Afgelast. Nieuwe datum 31 maart 14.30uur 190210 Heijen 1 - Montagnards 1, uitslag 3-0 Op een regenachtige zondag in Heijen, waarop slechts 2 wedstrijden in deze klasse doorgaan, start Montagnards beter dan in de thuiswedstrijd. De eerste helft golft het spel over en weer met kansen voor beide teams. Een vrije trap van Rik Ebus na 10 minuten levert geen goal op. Vijf minuten later valt een bal van Heijen achter de verdediging van Montagnards maar belandt naast de goal. In de 25ste minuut keert Koen Lemmen knap een hard schot van Heijen. Heijen dringt aan. Met 0-0 gaan beide ploegen rusten. Na vijf minuten in de tweede helft wordt een goal van Heijen afgekeurd na buiten spel. Even later krijgt Heijen niet de penalty waar ze om vragen. In het vervolg op die actie lopen twee overtredingen van Heijen uit op een opstootje. In de 60ste minuut wordt een knappe aanval over links van Willem van der Maazen, Jesse Jaspers en Jens Vervoort gestopt door de keeper van Heijen. Het blijft 0-0. Enkele minuten later vervangt Michael Weijs Willem van der Maazen. In de 67ste minuut scoort Heijen uit een aanval door het midden, het is 1-0. Een minuut later geel voor Heijen voor een overtreding op een aanvaller van Montagnards. Luc Stevens komt erin voor Jens Vervoort. Een ongelukkige terugspeelbal wordt opgepakt door de spits van Heijen. Als hij ten val komt na contact met de keeper krijgt Heijen een penalty die ze benutten, het staat 2-0 in de 76ste minuut. 8 minuten voor het einde krijgt Michael Weijs een gele kaart voor een licht vergrijp. In de 85ste minuut krijgt Heijen wederom een penalty na een overtreding in het strafschopgebied van een verdediger van Montagnards. Ook deze wordt benut en de stand komt op 3-0. Een laatste aanval van Montagnards kan niet in een doelpunt worden 30