35

omgezet. Gezien het spel in de eerste 60 minuten had Montagnards gehoopt minimaal een punt mee te nemen uit Heijen. Het mocht niet zo zijn. Keeper: Man of the match: Koen Lemmen Jesse Jaspers 190217 Montagnards 1 – Meterik 1, uitslag 3-2 Op een prachtige zondagmiddag speelt Montagnards 1 thuis tegen Meterik 1. Al vanaf het begin proberen beide ploegen de aanval op te zetten. Een vanwege een duwfout afgekeurde goal van Montagnards in de 20ste minuut geeft vertrouwen. De scheidsrechter tolereert geen commentaar en waarschuwt indien nodig. Twee minuten later kopt Bram van Roosmalen de 1-0 binnen na een mooie vrije trap van Bart Buddiger. Een onverwachte maar verdiende goal. In de 33ste minuut schiet Jesse Jaspers de bal net voor de goal van Meterik langs, een prachtkans. Uit een vrije trap doet Meterik enkele minuten later hetzelfde, net voorlangs. Net voor rust krijgt Mohammed Fuaad geel voor het leveren van commentaar op de leiding. Even later schiet Meterik op goal, en prachtige duik van Koen Lemmen voorkomt de tegentreffer. Dan volgt een roerige tweede helft. In de 47ste minuut loopt Bram van Roosmalen voor de 2-0 de bal in de goal van Meterik. Ondanks een vlagsignaal van de grensrechter blijft de scheidsrechter bij zijn observatie en keurt de goal goed. 3 minuten later scoort Jesse Jaspers de 3-0 uit een mooie vrije trap van Bart Buddiger. Er volgen enkele discussies tussen de scheids waaruit de aanvoerder van Meterik geel krijgt. Ook de coach van Meterik mengt zich in de discussie waardoor de scheidsrechter de wedstrijd zelfs even dreigt te staken. Na een kleine 10 minuten scoort Meterik uit een corner, de bal wordt bij de tweede paal binnengelopen, 3-1. Meterik verhoogt de druk en brengt de stand in 65ste minuut op 3-2. In het laatste half uur wordt het spannend. Veel aanvallen over en weer, krijgt een speler van Meterik geel na een tackle. Bram van Roosmalen en een speler van Meterik krijgen geel na een opstootje tussen de twee. Michael Weijs vervangt Tim Martens. In de 83ste minuut volgt geel voor Meterik na fors doorgaan op een speler van Montagnards. Net voor het einde komt Wouter van de Ven in het veld voor Jens Vervoort. Montagnards maken het meest aanspraak op de winst en houden 3 punten over aan deze wedstrijd. Onenigheid met en over de scheidsrechter leggen een smet op de wedstrijd. 31