36

Keeper: Koen Lemmen Doelpuntenmakers: Bram van Roosmalen 2x Jesse Jaspers 1x Bart Buddiger Man of the match: 190224 Montagnards 1 – VVV’03 1, uitslag 1-2 In een wedstrijd waar Montagnards het betere van het spel had, gaat VVV’03 met de punten naar huis. Daarmee verkleinen ze de achterstand op Montagnards. Een zware dobber voor de thuis spelende ploeg. Gedurende de wedstrijd golfde het spel tussen beide goals op en neer. Montagnards speelde opbouwend en aanvallend. Toch komt VVV met een snelle uitbraak tot een schot in de 16 dat goed wordt gekeerd door Koen Lemmen. Na 20 minuten maakt Tim Martens een overtreding die hem geel en een nare blessure oplevert. Luuk van Kessel valt goed voor hem in. Mohammed Fuaad is ongelukkig in zijn acties en tikt een mooie voorzet naast. In de blessuretijd van de eerste helft scoort VVV een gelukkige goal uit een corner. Het staat 0-1. Na 8 minuten in de tweede helft wordt een overtreding gemaakt op Bart Buddiger. Uit een opstootje dat er op volgt krijgen Luuk van Kessel en een speler van VVV geel. In de 67ste minuut leidt een handsbal in het strafschopgebied van VVV niet tot een penalty voor Montagnards. Een minuut later vervangt Michael Weijs de geblesseerde Rik Ebus. In de volgende 10 minuten krijgt VVV geel voor vasthouden en het weggooien van een bal na een fluitsignaal. In de 77ste minuut vervangt Wouter van de Ven Mohammed Fuaad die teleurgesteld het veld verlaat. 10 minuten later vangt de keeper van VVV een kopbal van Jens Vervoort. Na wederom een snelle uitbraak over links scoort VVV de 0-2. In spannende laatste minuten scoort Jesse Jaspers de 1-2 met een bekeken lob. Jammergenoeg voor Montagnards bleef het daarbij. Montagnards verliest 3 belangrijke punten en laat VVV dichterbij komen. Keeper: Doelpuntenmakers: Man of the match: Koen Lemmen Jesse Jaspers Bart Buddiger Uitslagen: Heyen – Montagnards 3-0 Montagnards – Meterik 3-2 Montagnards – VVV’031-2 32