37

Montagnards 2 Het Twed blijft in de degradatiezone in de 3e klasse. In deze periode werden er 3 wedstrijden gespeeld. De 1e wedstrijd was op het kunstgras in Berghem tegen het 2e van Berghem Sport. Deze ploeg stond 2e op de ranglijst en de thuiswedstrijd was met duidelijke cijfers verloren. Derhalve hadden we ook gekozen voor een andere tactiek en probeerden de tegenstander vroeg onder druk te zetten. In de 1e helft deden we dat goed en waren dan ook niets minder dan de tegenstander. Over en weer waren er eigenlijk geen kansen te noteren. In onze verdediging speelden Ties Keiren en Niek Buddiger een puike wedstrijd, daarvoor stond gastspeler Jens Jennissen zijn mannetje dus al met al tevredenheid over het verloop van die 1e helft. Derhalve was het ook erg zuur dat we in de 44e minuut toch een tegengoal moesten verwerken en met 1-0 achterstand naar de thee gingen. In de 2e helft ging bij ons langzaam het vuur uit en moest Martijn van Ginkel diverse keren redding brengen. In de laatste 20 minuten moesten we iets forceren en daarmee kwam er teveel ruimte voor Berghem. Die wisten dat bekwaam af te straffen en daarmee gingen we met een 4-0 verlies terug naar Bergen. De volgende wedstrijd was een hele belangrijke want dit was een mede-concurrent voor degradatie. Toxandria 2 kwam op bezoek en deze wedstrijd wilden we winnen. Met een aanvallend ingesteld team wilde we snel op voorsprong komen. Maar we hadden de handen vol aan de stevig spelende tegenstander. Martijn moest enkele keren handelend optreden. Toch wisten we op een 1-0 voorsprong te komen. Een goede individuele actie wist Niek Gramser zelf doeltreffende af te ronden. Korte tijd later werd het zelfs 2-0. Met een goede aanval over de linkerkant met een dito voorzet van Bram Vousten was het wederom Niek Gramser die de 2-0 op het scorebord wist te zetten. Het was daarna aan Martijn van Ginkel te danken dat we de voorsprong wisten vast te houden, met enkele katachtige reflexen hield Martijn zijn goal schoon. Het was zuur dat we net voor rust toch de 2-1 moesten incasseren. Na rust was ons spel dramatisch slecht en was het Toxandria die de boventoon voerden. Het was wederom aan Martijn te danken dat we met een gelijkspel naar de kantine gingen. Met 2-2 mochten we in de handen klappen. De 3e wedstrijd is wederom een thuiswedstrijd. Nu tegen het hooggeplaatste O.S.S. 3. In de 1e helft gingen we goed mee in het spel. We hadden de tegenstander goed in bedwang, we wisten alleen niet echt een vuist te maken in de aanval. Op het hobbelige veld werd 33